De Dénia Básquet Club maakte een triplet in de IR-finales van de Lliga Valenciana

11 oktober 2016 - 00: 00

El Dénia Basketball Club maakte afgelopen zaterdag een triplet in de IR-finale van de Valencian Basketball League of the Delegation of Alicante.

Het gemeentelijke paviljoen van Ondara was de zetel van alle laatste dag leeft een grote basketbal basis. Gemeentelijke steun was belangrijk bij het organiseren van dit evenement. In feite is de burgemeester, wethouders Zeus Serrano en Raquel Mar Chesa Mengual en deelgenomen door de afgevaardigde van de Basketball Federatie van Valencia in Alicante, Juan Miguel Sila, in het leveren van trofeeën.

Dénia Basketball Alevín l Femenino

De Dénia Basketball Club won de titel in de categorie vrouwelijke jongen door de EEM Pedreguer te verslaan door 53 naar 39. De overwinning grogueta het werd gecementeerd in de laatste twee kwartalen, tot dat moment was de botsing heel dichtbij. Uiteindelijk koos de triomf voor de Dianense-kant. De speler, Lucía Puig, van de Dénia Básquet Club nam de trofee mee naar de beste speler in de finale.

Een andere titel van kampioen was voor de mannelijke alevín set die door 47 aan 46 werd opgelegd aan CB Benidorm. De dianenses controleerden de wedstrijd met duidelijkheid hoewel het team van de Marina Baixa reageerde en het partijtje in de gecombineerde groguet. Dianense-speler Pau Villanueva nam de trofee mee naar de meest gewaardeerde speler in de finale.

Dénia Basketbal Alevín Masculino

In de categorie vrouwelijke kinderen was er een geweldig feest voor de Dianense clud omdat het hun twee teams waren die de finale speelden. De triomf kwam overeen met de oudere, de Dénia 03 die won tegen de Dénia 04. De trofee voor de beste speler in de finale ging naar Vera Navarro van Dénia 03.

Dénia Infant Basketball Fem 03

In de categorie Special Men's cadet verloor het Dénia Básquet Club-team van CD Onil met 72 tegen 31. Het team van Onil was beter in een wedstrijd waarin het naarmate de minuten verstreken in zijn spel groeide en een eigenzinnig team achterliet zonder dianense opties. De pogingen van het team Marina Alta om het beste rivaliserende spel te stoppen, waren ze nutteloos. De meest waardevolle speler in de finale was Alejandro Blázquez van CD Onil.