De Rem Marina de Dénia Club krijgt twee medailles in de regatta van Benidorm

April 14 van 2021 - 12: 12

Het ervaren damesteam won zijn eerste gouden medaille van het seizoen in de eerste baanregatta van Llaüt Mediterráneo. De veteranen deden een onberispelijke regatta waarbij ze ongeveer 6 seconden afstand namen tot de boot die op de tweede plaats stond. De regatta eindigde in een tijd van 03: 01.23.

Van zijn kant stond het herenteam van dezelfde categorie voor de derde keer dit seizoen op de tweede plaats. Met zeer krappe resultaten op de mouwen legden ze de 700 meter af in een tijd van 03: 01.23.

Wat betreft het volledig mannelijke team, het eindigde op de achtste plaats na een race die werd gekenmerkt door windstoten. Ze legden de 1400 meter en de drie kopspijkers af in een tijd van 07: 01.02.

De Rem Club Jachthaven van Dénia Hij gaat verder met de training voor de volgende 4 baanregatta's en visualiseert al met zeer hoge verwachtingen het Spaanse kampioenschap dat in Dénia zal worden gehouden.