CFS Mar Dénia verliest minimaal tegen l'Alfàs del Pi

November 16 van 2021 - 14: 20

Beide teams gingen naar het veld op zoek naar de drie punten en de kansen om te scoren lieten niet op zich wachten. El Mar Dénia met zijn karakteristieke spel van 4, terwijl het bezoekende team met een meer ervaren en corpulente ploeg zijn spel baseerde op de figuur van de spil.

In de 10e minuut was het 0-1 na een reeks afwijzingen die de lokale bevolking niet kon wegwerken, maar het doelpunt verre van het zinken van de dianenses gaf hen vleugels en een minuut later scoorde Rober 1-1 na een goede onderdompeling op de band die het eindigde met een hard schot dat door het bezoekende doelpeloton gleed. En in het volgende spel was het Borja die er 2-1 van maakte en Mar Dénia op voorsprong zette op het scorebord.

De wedstrijd kwam in een fase van continue aanvallen van beide teams met duidelijke kansen die de keepers keer op keer op de proef stelden, maar het was de ploeg van l'Alfàs die in de 16e minuut de 2-2 bereikte waarmee ze bij de pauze van het spel.

De tweede helft was meer van hetzelfde, met sterke druk over het hele veld om de rivaal op te sluiten en scoringskansen van beide teams weg te werken. Maar het duurde tot minuut 34 toen de Mar Dénia, als gevolg van die druk, een service van de keeper wist te vangen en David García de 3-2 scoorde. De meest intense momenten van de wedstrijd werden beleefd en twee minuten later na een baloverval aan de rand van het gebied was het 3-3, een harde klap voor de lokale bevolking na op voorsprong te zijn gekomen en meer toen een minuut later het was 3-4 na een goede teamzet.

De lokale technicus, David Jaén, reageerde en zette de keeper op het veld, maar dit keer kon het niet en de wedstrijd eindigde met de score van 3-4.

Volgende week reist Mar Dénia naar de naburige stad Calpe, waar het op zaterdag 20/11/2.21 om 18:00 uur de wedstrijd zal spelen die overeenkomt met de 10e dag.