CFS Mar Dénia heft zijn hoofd niet op wanneer hij voor Ripollet FS valt (3-5)

Februari 10 van 2020 - 13: 07

CFS Mar Dénia steekt zijn hoofd niet op en zet zijn reeks slechte resultaten voort, aangezien het 3 tot 5 viel in de clash die werd ervaren in de Joan Fuster paviljoen die absoluut vol registreerde, maar helaas geen overwinning voor zijn team kon zien.

Sinds de eerste piep probeerden beide teams hun spelsysteem op te leggen en kwamen al snel de eerste keren aan. Het Dianense-team, met meer controle over de bal, genoot van betere kansen en leek het onder controle te hebben, hoewel het Catalaanse team Sergi opnieuw testte en opnieuw de leiding had over het verdedigen van het lokale doel.

In de 6e minuut kwam de 1-0 na een goed collectief spel dat Ferran eindigde met een prachtige Vaseline nadat de doelman was vertrokken. Mar Dénia genoot van zijn beste minuten en leek controle over de wedstrijd te hebben, maar mist opnieuw een doel. In de laatste minuten van de eerste periode was vermoeidheid merkbaar in de benen van het pand, een feit dat profiteerde van de Ripollet-doos die op zoek ging naar een gelijkspel en deze in de 19e minuut kreeg, de 1-1 markeerde met de dat de rest van het spel is bereikt.

Het tweede deel was anders en het bezoekende team, met een punt van snelheid, achtervolgde voortdurend het doel van Dianense, hoewel het Curro was die in de 24e minuut terugkwam om de Dénia Zee in te halen met een mooi doel zonder de uitgang van de keeper te redden. Maar een minuut later kwam 2-2 na een snelle tegen.

De partij ging een fase in waarin de aanvallen continu waren en alles kon gebeuren. In de 27e minuut scoorde Alex Pla 3-2, maar nogmaals een minuut later scoorde de Ripollet 3-3. Het publiek, dat opnieuw het paviljoen vulde, moedigde zijn spelers aan.

Bij gebrek aan 4 minuten moest de scheidsrechter Miguel Marín verdrijven met een gele double, waardoor het Dianense-team twee minuten inferieur bleef. De Mar Dénia slaagde er met klauw en inspanning in zijn doel ongeslagen te houden en dat was toen de lokale coach, Jordi Durán, besloot een risico te nemen op zoek naar het spel en de doelman van de speler op het veld zette. Een speler-doelman die dit keer niet werkte en bij het volgende spel kwam 3-4, en met 20 seconden vertrok de laatste 3-5 waarmee het aan het einde van het spel werd bereikt.