CFS Mar Dénia won een belangrijke overwinning tegen Martorell

November 04 van 2019 - 09: 37

Net als de vorige die hij speelde, had CFS Mar Dénia een moeilijke wedstrijd tegen Groep 5 Martorell FS, een team dat onlangs is gepromoveerd naar de categorie die naar de Joan Fuster paviljoen met de duidelijke bedoeling om de overwinning te behalen. In dit duel stonden twee teams die op punten gelijk waren tegenover elkaar en werd aangetoond dat gelijkheid de ontwikkeling van de wedstrijd zou gaan markeren.

Hij begon deze met een zeer hoog tempo dat beide squadrons accepteerden. Bij het uitwisselen van slagen profiteerde niemand. De intensiteit op het circuit was totaal, dat is waarom de Catalaanse verdediging snel werd bestraft met de fouten 5. Vroeger verrasten bezoekers met een krachtige schop in de 11-minuut het lokale doel, Sergi.

De reactie van de CFS Mar Dénia wachtte niet en een minuut later stuurde Curro, nadat hij alle spelers die op zijn pad kwamen dribbelen, een schot dat door dezelfde ploeg van het bezoekende doel glipte. Het publiek vierde het in stijl, gezien de schoonheid van het doel dat werd bereikt door de Dianense-speler.

In het laatste stuk konden de lokale bevolking niet profiteren van de vijf fouten die hun rivaal toevoegde en hadden geen gelegenheid om een ​​dubbele penalty te gooien. De pauze werd bereikt met de score van één gelijkspel.

Hij begon de tweede helft met de zwaarden helemaal over. De lokale bevolking kwam met nieuwe uitzendingen naar de baan voor een tegenstander die ook niet opgaf om aan te vallen. De eerste aankomsten met gevaar kwamen van de dianenses. Migue en Ferrán wisten CFS Mar Dénia in te halen, maar hun schoten vonden niet de weg van het doel.

Toen het team onder leiding van Jordi Durán beter speelde, kwam het doel van Luis Llinares en pakte hij heel voorzichtig de bal in de tweede paal om de 2 naar 1 te markeren. Nadat hij zoveel had gepast, verhoogde de Martorell zijn intensiteitsniveau. Dit veroorzaakte een aantal harde inzendingen die werden bestraft met gele kaarten. Er was geen ritme gezien de continue onderbrekingen van het spel. In de minuut 31 werd de bezoeker Amrani verdreven. De fout was de zesde, de dubbele penalty werd uitgevoerd door Blai die het Catalaanse doel afbuigde. Kort daarna was het Curro die profiteerde van numerieke superioriteit om de 3 naar 1 te markeren.

Het leek erop dat dit het definitieve doel kon zijn, maar niets is minder waar. De Martorell ging schaamteloos naar de aanval en de gevechten werden gedwongen om stuk voor stuk te werken aan verdedigende taken. De intensiteit van de bezoekers strafte hen voor een dubbele penalty, deze keer voerde Omar het uitstekend uit en wist de score met de 4 naar 1 uit te breiden.

Verre van het overgeven van de bezoekers, spelen met de doelman van de speler, wisten ze de verschillen te verkleinen door de 4 naar 2 te scoren. In de laatste aanvallen was de Catalaanse definitie nul, zijnde de lokale bevolking die achter de schermen enige gelegenheid had om de vijfde te markeren.

De volgende dag reist het Dianense-team naar Sabadell om te worden gemeten op zaterdag om 18: 30 uur in de Sabadell-zwemclub. Wedstrijd die overeenkomt met de negende dag van de competitie.