De CFS Dianense heeft een betere promotie bij het winnen van de San Blas FS (3-4)

Mei 02 van 2018 - 07: 05

El CFS Dianense promotie is dichterbij door te winnen op het gecompliceerde circuit van San Blas FS in Alicante met 3-4 Een overwinning die het moreel van een groep spelers verder versterkt die weten dat ze de gestelde doelen kunnen bereiken sinds de oprichting van het team, dat het is niets anders dan promotie maken.

De wedstrijd begon met kansen voor beide teams. De lokale bevolking zoekt eerst naar hun spil en de Dianenses proberen de bal te laten spelen. Bij het stelen van de bal schoof Mateu op naar die van Luismi Bonet op vijf minuten.

De mensen uit Alicante zakten niet in elkaar en stonden na een paar minuten gelijkspel na het ontvangen van een bal binnen het strafschopgebied van Roque. Bij 1-1 was de wedstrijd zeer open, met kansen voor beide teams. Maar het waren die van San Blas die op voorsprong kwamen met een doelpunt na een rebound van Roque enkele seconden voor het einde van de eerste helft.

Bij de herstart gingen de Dianenses uit voor de wedstrijd, wetende hoe belangrijk scoren is om door te gaan met promotiemogelijkheden. Igor maakte de gelijke stand op twee, maar de vreugde van de blues duurde niet lang, die de derde toegaf.

Bij 3-2 kwam het Dianense-team uit om te spelen met een speler-doelman, maar creëerde nauwelijks gevaar voor het doel van San Blas. Met nog twee minuten te gaan stond Antonio voor het lokale doel en gaf de bal op zodat Igor de wedstrijd in evenwicht bracht.

Toen alles erop leek te wijzen dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, gaf Igor de bal aan Antonio zodat die er 3-4 van kon maken. Iets dat vreugde ontketende in de Dianense-expeditie door drie belangrijke punten toe te voegen.

Deze overwinning brengt de Dianenses dichter bij de droompromotie en plaatst hen ook als stevige kandidaten om landskampioen te worden, hoewel de Elche Dream een ​​veel goedkopere kalender tegemoet gaat.

Deze week ontvangen de Dianenses Rácing Novelda "B", een van de favorieten voor de titel.