De CFS Dianense-Rte Mena won met volledige gerechtigheid in La Nucia (1-2)

12 maart 2018 - 10: 55

El CFS Dianense- Rte Mena behaalde een belangrijke overwinning met 1-2 tegen Sporting FS La Nucía. In een spel waar de dianenses met grote ernst en concentratie werden gespeeld.

De set die regisseert Luismi Bonet Hij verhuisde naar het Alfàs del Pi-paviljoen, waar het spel werd gespeeld, met talloze slachtoffers als gevolg van een blessure, maar met het vaste idee om opnieuw drie punten toe te voegen en de promotietrein niet te missen.

De dianenses waren niet comfortabel op het veld voor een tegenstander die het bezit domineerde en het moeilijk maakte om de bal uit de bal te krijgen Blavets. Het eerste doelpunt kwam er na tien minuten, het werk van Jordi, een doelpunt dat die van La opleverde Marina Alta. Met het verstrijken van de minuten waren de kansen voor beide ploegen, maar voor rust kwam de score niet in beweging.

De lokale bevolking verhoogde de intensiteit

Bij de hervatting verlaagden de dianenses het tempo en begonnen de lokale bevolking meer bezit te hebben en met gevaar aan te komen. Met nog vijf minuten te gaan maakte de thuisploeg de gelijkspel met een vrije trap die door de Angel-ploeg glipte.

De situatie was niet gemakkelijk voor die van Luismi Bonet, die vijf fouten achter zich had en een zeer tolerante arbitrage leed. Maar met minder dan een minuut te gaan behaalde Escortell beide de overwinning.

Deze week zal de CFS Dianense zijn wedstrijd tegen La Cañada FS niet spelen door samen te vallen met de festiviteiten van fallas. De game wordt gespeeld op 21 april, om 18 uur, in het gemeentelijk paviljoen van Dénia.