De CFS Dianense-Rte Mena wordt geconfronteerd met de botsing tegen de Xaloc Alacant "B" met moreel door de wolken

Februari 16 van 2018 - 07: 52

El CFS Dianense-Rte Mena, staat voor de clash die hij deze zaterdag moet spelen in het gemeentelijk paviljoen van Dénia, om 20:4 uur, tegen Xaloc Alacant "B", met moreel door het dak na te hebben gewonnen op zijn bezoek aan Villena FS met 5 tot XNUMX. Een overwinning die de Dianenses op de derde plaats achterlaat en drie punten van de leider en twee van de als tweede geklasseerde.

De Dianenses leden te veel om te winnen op de onderste baan. Het begon heel goed voor die van Luismi Bonet die in de 8e minuut op voorsprong kwam door een doelpunt van Jordi na een ingestudeerd spel. De vreugde van de Dianenses duurde niet lang, want een paar minuten later wisten de lokale bevolking de score om te draaien met doelpunten van Samuel en Pablo na het omzetten van een strafschop. De rust werd bereikt met 2-1 op het scorebord.

Reactie van de mannen van Bonet in de tweede helft

Bij de herstart is de Blavets Ze kwamen naar buiten met hun zinnen erop om de drie punten mee naar huis te nemen en een minuut na de wedstrijd maakte Carlos Ruiz de wedstrijd gelijk. De bezoekers domineerden de wedstrijd en wisten op voorsprong te komen met wederom een ​​doelpunt van Carlos. Het script werd de hele wedstrijd herhaald, aangezien de lokale bevolking een paar minuten na het Dianense-doelpunt opnieuw gelijk speelde.

Met nog 10 minuten te gaan maakte Jordi de vierde, zo erg zelfs dat het weinig gemoedsrust gaf, aangezien de lokale bevolking erin slaagde de gelijkmaker te maken bij de volgende actie. Maar Igor verscheen, die het vijfde en laatste doelpunt scoorde, waardoor de Dianenses drie belangrijke punten konden toevoegen.

Roque Simó versterkt het doel

Roque Simó sluit zich tot het einde van het seizoen aan bij CFS Dianense Rte Mena senior. De oud-doelman van Dénia Futsal van Second Division "B", heeft zich gecommitteerd aan het Dianense-team om het doel te voltooien. Het team van Luismi Bonet heeft al twee doelmannen, Sergi en Ángel, maar ze hebben een aantal wedstrijden gespeeld met slechts één van hen vanwege een blessure aan de ander. Door de integratie van Roque kunnen we de tweede ronde tegemoet treden met de garantie dat we in elke wedstrijd twee keepers hebben.