De CFS Dianense Dprint en de Calpe Futsal boden een spectaculaire game die eindigde in een gelijkspel (4-4)

Februari 06 van 2019 - 00: 00

Partidazo degene die afgelopen zondag in het gemeentepaviljoen van Denia leefde, die een absoluut hoogtepunt registreerde en waarin de fans konden genieten van een levendig, intens en met doelen.

Op het spel stond het leiderschap. De calpinas kwamen in Dénia aan met een voorsprong en met de bedoeling om het niet gemakkelijk te maken voor de lokale bevolking.

De wedstrijd begon erg slecht voor de lokale bevolking die het eerste doelpunt past op het moment van spelen. De wedstrijd ging gelijk maar de calpinas kwamen vier minuten later terug in de score. De dianenses waren niet erg precies op het moment dat ze klaar waren met spelen, maar ze hadden hun armen niet laten zakken en met de adem die ze van de tribunes ontvingen, keerden ze zich naar de aanval om afstanden te verkleinen.

In de vijftiende minuut verkleinde Ainara de afstanden en onmiddellijk nadat Mery de wedstrijd had vastgemaakt met een verre schot. Vlak voor de rust passeerde Laura de lokale bevolking en zette de 3-2 op het scorebord. Calpe miste een penalty na een paar handen van Laura in het gebied.

Bij de hervatting faalden de dianenses met een maximale strafschop van Laura, en kort nadat de bezoekers de ontmoeting hadden geboeid. Het spel was heel dichtbij en elk team had alle drie de punten kunnen pakken. Het vierde doel van Dianense was van Laura, die later een bal zou geven aan de tweede paal, die Miryam niet kon afwerken aan de achterkant van het net. Een paar minuten voor het einde bond Calpe de wedstrijd vast en de laatste momenten waren echte waanzin omdat beide teams kansen hadden om de wedstrijd te winnen. Een van de duidelijkste, de bal die de stick raakte in een spel van Mery.

De nederlaag van Santa Rosa thuis tegen Joventut zorgt ervoor dat alles hetzelfde blijft in het klassement. Calpe blijft leiden met een voorsprong op de dianenses, die dit weekend Elche bezoeken om de Joventut te trotseren.