CD Dénia keerde terug naar de straten en verloor thuis van Alcàsser (1-2)

Februari 10 van 2020 - 10: 46

El CD Dénia Hij keerde terug naar zijn oude gewoontes en verloor thuis met 1-2 van Alcàsser.De Dianenses, die hun permanentie veroordeeld hadden kunnen laten, maakten opnieuw fouten uit het verleden tegen een tegenstander die wist hoe hij het meeste uit zijn twee schoten kon halen. op doel.

Vanaf het begin was het duidelijk dat het team van Esteban het moeilijk zou krijgen om enkele zeer nauwe linies te overschrijden, die van Alcàsser, die hij met grote orde wist te verdedigen. De Valencianen speelden heel eenvoudig voetbal, ze zetten hun lijnen op elkaar en dat overstemde een tegenstander die geen ideeën had als het ging om het maken van een spel.

Met een Santafé geboeid door plakkerige markeringen, met Jordi die overal probeerde te zijn, waardoor hij vaak niet op zijn plaats kwam, en met twee bands die probeerden maar hun leeftijdsgenoten niet konden verslaan, zag de situatie er erg ingewikkeld uit.

In het eerste deel veel spel op het middenveld maar weinig diepgang. Slechts lichte benaderingen per band die culmineerden in centra die geen afmaker vonden.

Het ergste voor de lokale belangen kwam in de 44e minuut: bezoekende spits Andrés wist het door Maxi verdedigde doel te omzeilen. Een kruik koud water voor de Amsterdammers die in de rust vertrokken met een achterstand op het scorebord.

In de tweede helft bleef alles bij het oude ondanks de wissels van Esteban, die drie aanvallers inbracht, Roberto Navarro, Juanito en Jaime. De lokale bevolking domineerde meer door push dan door spel.

De controversiële zet kwam in de 53e minuut toen Coke duidelijk werd neergehaald door een verdediger en de scheidsrechter niet wilde wijzen op de maximale straf in het voordeel van CD Dénia. In minuut 78 een verre voorzet van Carlos Ribes botste tegen de lat van het doel van de bezoeker.

In de 85e minuut werd een voorzet vanaf links prachtig afgewerkt door Jaume die met een schitterende kopbal de gelijkmaker binnenhaalde. Er waren nog vijf minuten te gaan tot het einde en de lokale bevolking bleef aanvallen tegen een tegenstander die wist hoe hij de intimidatie van Dianense goed kon stoppen.

In de extra tijd werd de tragedie voltrokken met een doelpunt van Aleixandre, die de verdediging en de doelman voor was en achter in het net eindigde. Vreugde in stijl tijdens de bezoekende expeditie en onmacht en verdriet in het Dianense-team.