De CD Denia verheugde zijn fans opnieuw met een overwinning tegen Contestano (4-0)

21 september 2014 - 20: 47

El CD. Dénia Hij toonde opnieuw zijn solvabiliteit als hij thuis en in de speeltafel Het veld van Diego Mena Hij versloeg de Contestano duidelijk met 4-0.

De wedstrijd begon met een wat terughoudend verdedigend lokaal team en dat zorgde ervoor dat de bezoekers twee duidelijke scoringskansen kregen. De eerste was in de 17e minuut met een schot van Octavio dat de lokale doelman Maxi een geweldige redding opleverde. De andere was een paar minuten later met het afweren van een schot van Imanol.

Tussen de een en de ander kwamen ook de dianenses in gevaar in het rivaliserende gebied. In de 21e minuut miste Panucci, na een dribbeling van de doelman, zijn schot. Een andere goede gelegenheid kwam na een goede zet van Ángel die geen veilingmeester vond.

Aap die een hoofdbal afmaakt

Het eerste doelpunt van de middag kwam in de 39e minuut in een door Auriña gegooide hoekschop die Panucci afsloot met een kopbal onder aan het net. Dit doel gaf veel rust aan de mannen van Jesús Moratal. Het tweede doelpunt kwam in de 42e minuut in een hoek die Gervarsio verlengde in de eerste paal zodat Mono in het tweede schot op doel kwam.

Met een score van 2 op 0 was het tijd om te rusten, na een eerste helft waarin de lokale bevolking duidelijk van minder naar meer ging.

In de tweede helft gaven de Dianenses de bal aan hun rivaal en probeerden de counter te verrassen. De eerste keer had Faye het in de 53e minuut toen hij alleen stond tegen de rivaliserende doelman, maar hij kon niet definiëren. In de 60e minuut, in een snelle lokale tegenaanval, onder leiding van Ángel, Panucci en Faye, werd hij afgemaakt met een geweldig doelpunt van Mono.

De lokale ambitie zorgde ervoor dat de intensiteit niet daalde en zeven minuten later kwam de vierde, het werk van Faye met een schot van buiten het gebied. Vanaf dat moment werd het feest veroordeeld, op zoek naar de vijfde lokale bevolking. Een doelpunt dat had kunnen komen, zo niet waarom Michael's schot tegen de paal stortte. Aan het einde van de clash deed de 4 tegen 0 blijkbaar recht aan de speldoos.

Geweldige wedstrijd van het hele Dianense-team waarbij een Maxi opviel die verscheen toen zijn team hem nodig had. Een Marc die verantwoordelijkheid nam en wist hoe hij zijn eigen spel en de klasse van spelers als Mono en Paco moest regisseren, die op de opmerkelijke toon van de rest van de spelers hun fans verheugden met de tweede overwinning thuis.

CD. Denia; Maxi, Ayoze, Álex, Paco, Gervasio(Giménez) 72´, Marc, Cardona, Ángel (Michael) 76´, Panucci, Mono (Sue) 84´ en Auriña (Faye) 46´.

CD. Contestano; Carlos, Isa, Tete (J.Carlos) 70´, Kiko (David) 51´, Octavio (Julián) 70´, Nando, Javi, Eric, José, Capsir en Imanol.

DOELSTELLINGEN: 1-0 Panucci Mto. 39, 2-0 Mono Mto.42, 3-0 Mono Mto 61 en 4-0 Faye Mto. 67.

Scheidsrechter: Bustamante Ortiz, waarschuwde de lokale bevolking, Álex en Paco en de bezoekers, Tete, Octavio en Eric.