De CD Dénia verslaat de CD. Chella en nog steeds vecht voor promotie van promotie

April 13 van 2015 - 00: 00

El CD. Dénia het werd opgelegd door 3 tegen 1 aan de CD. Chella in de wedstrijd spelen in de Het veld van Diego Mena en hij is nog steeds ondergedompeld in zijn strijd om tot de teams te behoren die strijden om promotie.

Vecht op het middenveld om de bal te controleren

In een zeer koude omgeving sinds een van de slechtste inzendingen van het seizoen werd opgenomen, werd er een wedstrijd gespeeld waarbij een van de nieuwigheden de aanwezigheid van doelman Murillo was onder de stokken van het Dianense-team.

Het lokale team had wat moeite om in het ritme van het spel te komen en in de 15e minuut betekende een enorme fout van Murillo, die de bal binnen zijn eigen gebied aan een tegenstander gaf, het doelpunt voor Chella, want Muñoz profiteerde van het geschenk van de Dianense-doelman . Door dit doel raakte Dianenses tien minuten aangeraakt.

Aap die op de bal wacht

Toen trok het team mentale kracht en met een goede baan van Josep's band begon het gevaar te genereren op het rivaliserende doel. In de 32e minuut kopte Josep een hoekschop van Ángel en scoorde de gelijkmaker. Op dat moment was het enige team op het veld de Dianense.

De prijs voor het beste spel voor de lokale bevolking kwam in de verlenging van de eerste helft, toen Ángel de 2-1 scoorde. Iets dat essentieel was om het spel van de mannen die hij leidt gerust te stellen Fernando Maestre.

In de tweede helft komt de cd. Dénia had de wedstrijd onder controle, zelfs na de uitwijzing van Cardona in de 54e minuut. Chella bleek een vrij zwak team en had geen betrekking op het doel van Dénia. De zin kwam in de 90e minuut toen Mono misbruik maakte van een fout van de bezoekende verdediging om de stand op 3-1 te brengen.

Na deze dag bezet het team van Maestre de vierde plaats met 51 punten, 4 punten achter het derde klassement, de Recambios Colón, dit alles voor de regionale derby die aanstaande zondag wordt gespeeld in het gemeentelijk voetbalveld van Jávea.

Elf uit Denia tegen Chella

Technisch

CD. Dénia: Murillo, Cardona, Álex, Ferrán, Paco (Ayoce 81´), Gervasio, Ángel, Josep (Elias 77´), Mono, Souhe (Giménez 57´) en Panucci (Enrique 89´).

CD. Chella; Columbo (Maki60´), Ángel, Borja (Granero 80´), Roca (Víctor 65´), Feo, Chulía, Carlos, Evaristo, Muñoz, Quique en Joshua (Denis 74´).

doelen: 0-1 Muñoz, Mto. 15, 1-1 Josep, Mto. 32, 2-1 Ángel Mto. 46 en 3-1 Mono, Mto. 89.

Scheidsrechter: alkohol kasteel, toonde gele kaarten aan de lokale bevolking, Murillo, Ferrán en Souhe en stuurde Cardona met een directe rode kaart in de 54e minuut uit. Carlos, Muñoz, Quique en Joshua kregen gele kaarten voor de bezoekers.