De CD Dénia had een geweldig league-debuut in het veld "Villa de Enguera", waar hij won met 1 op 3

02 september 2018 - 21: 35

El CD Dénia Hij had een geweldig competitiedebuut door de drie punten te brengen van het "Villa de Enguera" -veld, waar hij het lokale team met 1 versloeg tot 3.

Het spel begon met een Dianense-team dat op het gekke doelpunt werd gegooid, voor een CD Enguera die geen manier kon vinden om de lawine van spel die hem overkwam te stoppen.

De confrontatie werd aangegaan door de mannen onder leiding van Diego Miñana toen Guerrero in de 6e minuut wist te debuteren als doelpuntenmaker van Dianense door 0 tegen 1 te scoren. Marina Alta Ze bleven hun rivaal onder druk zetten. De diefstal van ballen in de buurt was een nachtmerrie voor een CD Enguera die aan het verdrinken was in de uitgang van de bal.

Het tweede doelpunt van de middag dat CD Dénia een groot voordeel bezorgde, kwam in de 16e minuut met het doel van Luis Domenech. Iets dat diende om de bezoekers te kalmeren en een lokaal team te vestigen dat niet kon geloven wat er gebeurde op het sapveld van het "Villa de Enguera" -veld.

In het midden van de eerste helft bleef de controle over het spel Dianense tegen een tegenstander die alles deed wat hij deed om zijn markeringen een beetje beter te maken.

CD Enguera-reactie

Het lokale team aan het begin van de tweede helft kwam dankzij de transformatie van Baldoví weer in de wedstrijd, uit de strafschop waarbij de scheidsrechter het team van Diego Miñana strafte.

Het doelpunt gaf vleugels aan het team onder leiding van José Manuel Gómez, die voor een ordelijke rivaal opstond die wist hoe hij lokale offensieve acties moest vastleggen. Dianenses-spelers goed geordend, probeerden de crash te veroordelen in een toneelstuk op de tegenaanval.

De zin kwam in het laatste stuk, minuut 89, toen Rubio het derde doelpunt scoorde voor CD Dénia, die zijn eerste competitiewedstrijd op briljante wijze afsloot met een 1 op 3, waardoor hij vooraan in het klassement kon staan.

Debuut van de jeugdploegen Lapeña en Fran

Benadruk het vertrouwen dat de coach van Dianense in de groeve heeft, sinds hij zijn debuut maakte voor Fran, een speler die na zijn jeugdtijd bij het eerste elftal is gekomen. Bovenal wilde MIñana het geweldige werk belonen dat de nog jeugdige speler Lapeña, die debuteerde in een officiële wedstrijd met het eerste team van CD Dénia, tijdens het voorseizoen heeft gedaan.

Technisch

CD Enguera:Fran, Alvarez, Óscar, García, Baldoví (Landete 69 '), Cristian (Rey 74'), Alberto (Perales 80 '), Edgar, Borja (Ximo 60'), José Enrique en Omar.

CD Dénia: Chiri, Carlos Crespo, Mateo, Nico (Fran 89 '), Ferrán, Jordi, Luis Domenech (César 78'), Rubio, Javi (Lapeña 87), Panucci en Guerrero (Carlos Ribes 61 ').

doelen: 0-1 Guerrero 6 ', 0-2 Luis Domenech 16', 1-2 Baldoví 55 '(Penalty) en 1-3 Rubio 89'.

Scheidsrechter: Granero González, die de lokale bevolking Óscar, Álvarez en Landete vermaande. Voor het bezoekende team zagen ze geel, Guerrero en Nico.