De CD Dénia blijft dromen van promotiebevordering

Mei 11 van 2014 - 19: 49

El CD. Dénia Hij blijft dromen van promotie met zijn overwinning op UD. Zweeds met 2-0. Door de doelpunten van Brian en Michael in het laatste deel van het spel konden de dianenses terugkeren naar de promotieposities. Hieraan is de nederlaag bij Massanassa tegen Canals (1-3) toegevoegd.

Dianenses vieren het doel van Brian

De set die regisseert Jesús Moratal sprong in Het veld van Diego Mena te weten wat er op het spel stond. Dit zorgde ervoor dat vanaf het begin de lokale bevolking het gewicht van het spel droeg. De bezoekers verdedigden zich eenvoudig met orde.

Naar CD. Denia miste aanvalsideeën en bracht alleen gevaar in de eerste helft, met verre schoten allemaal van Faye. Sommigen gingen naar buiten en anderen vonden een goede reactie in de bezoekende doelman.

In de tweede helft nam de dominantie van het pand toe, maar het lukte niet om al te veel gevaar voor het bezoekersgebied te brengen. In de 65e minuut schoot Morelló in het kleine gebied en de UD-doelman. Sueca boog zich met haar voeten in de hoek. In minuut 71, Gervasio Hij lanceerde een laterale vrije trap, die Cristian uit het tegenovergestelde frame kopte.

Met het verstrijken van de minuten riskeerden de Dianenses het gebied van hun rivaal. In de 82e minuut werd een Faye-centrum door Brian afgedekt onderaan het doel van de UD. Zweeds. Een beetje dat de hele bank ontplofte en vooral een hobby die het moeilijk had om te zien dat het doel niet kwam.

In de viering van het doel zag Dianense Ismael de tweede gele kaart en verliet hij zijn team in numerieke inferioriteit. De scheidsrechter verlengde het einde van de wedstrijd tot de wanhoop van het terrein. Maar in de tijd van verlenging stond een start van Falle, die culmineerde in een centrum op Michael, toe dat de Dianense-spits het tweede doelpunt scoorde, waardoor de wedstrijd werd veroordeeld.

Nu wacht het geheel van de Marina Alta een nieuwe finale, die zal zijn tegen een Beniganim die tweede is en die het Dianense-team met één punt leidt in het klassement.

CD. Dénia; Maxi, Álex (Brian) 56´, Paco, Cristian, Gervasio, Heredia (Abou) 84´, Panucci (Ismael) 41´, Ferrán, Morelló, Michael en Faye (Falle) 89´.

UD. Swedish; David, Lucas, Ximo (Hugo) 45´, Angel, Coke, Ferrán, Adri, Silvio (Colomer) 73´, Álex (Salva) 85` en Carlos Gramache (Fos) 51´.

Doelpunten: 1-0 Brian. Mto., 82; 2-0 Michael. Mto. 92.

Scheidsrechter: Montero Torres: Hij vermaande de kaarten met gele kaarten; Álex en Faye en verdreven de lokale Ismael in minuut 86 voor dubbel geel. Voor de bezoekers waarschuwde hij; David, Ferrán, Álex en Fos.