De CD Denia scoort nog steeds niet ver van haar leengoed

10 oktober 2014 - 00: 27

De Dianenses gaan verder zonder te scoren ver van hun leengoed, toen ze in het veld van Guillermo Olagüe met 1-0 vielen.

Michael had een mooi duel met Pomar

De eerste vijfenveertig minuten was er veel controle op het middenveld, met nauwelijks invallers in de gebieden. Geen van de twee kanshebbers kon het gewicht van de wedstrijd dragen. De verdediging had de overhand op de aanvallen. De duidelijkste gelegenheid kwam overeen met de lokale bevolking, toen Palau de bal in de paal van het door Maxi verdedigde doel crashte.

De reactie van Dianense kwam op een keer toen de bal Michael bereikte, die afmaakte en zijn schot naast de paal ging. Met de aanvankelijke gelijkspel kwam de pauze.

Bij de herstart vielen de Dianenses in slaap en na drie minuten kopte Coke vrij van een punt aan de tweede paal en scoorde daarmee het enige doelpunt van de middag.

Met de score tegen, de groep die regisseert Jesús Moratal, keerde terug om de tekortkomingen van andere vergaderingen te tonen. In minuut 71 de UE. Gandía bleef achter met een speler minder, na de uitsluiting van Iborra toen hij de tweede gele kaart zag.

Zoals gebeurde tegen Pego CF., wisten de Dianenses niet hoe ze van deze omstandigheid moesten profiteren. Het gele team miste ideeën om voetbal te creëren, tegen een rivaal die ze met grote orde verdedigden.

De controversiële zet kwam in de 80e minuut toen Coke het tweede doelpunt scoorde, dat de scheidsrechter toegaf, maar zijn beslissing moest rechtzetten vanwege de indicatie van zijn assistent.

Aan het einde van de wedstrijd werd het 1-0 met een CD. Dénia die dezelfde gebreken blijft vertonen die hij de afgelopen dagen had. Met deze nederlaag zijn de Dianenses uit de promotie-promotieposities.

EU GANDIA: Toni; Turbi (Carbonell)89', Pomar, Raúl Muñoz, Juárez, José Jaime, Coke, Palau, Giovanni (Jesús)68', Jara (Cabanilles)68' en Raimon (Torres)65'.

CD DENIA: maximaal; Ayoze (Suhe, 62´), Alex (Carlos Ribes)79, Paco, Ferrán (Giménez)85´, Cardona, Panucci (Gabri)71´, Gervasio, Faye; Aap en Michael.

DOELSTELLINGEN: 1-0, Coke Mto 48.

SCHEIDSRECHTER: Meneer Úbeda Cuadros, waarschuwde de lokale bevolking Gio, Palau Turbi en Koke met een gele kaart. Hij stuurde Iborra weg voor een dubbele gele kaart in minuut 71. Voor de bezoekers Ferrán en Giménez.