De CD Dénia is nog steeds onverslagen als ze tekent tegen CD Llosa (2-2)

03 oktober 2015 - 23: 59

El CD Dénia blijft ongeslagen door te tekenen tegen CD. Llosa (2-2) in een wedstrijd die werd gespeeld op het veld “El Sequiol” in Llosa.

Josep werd in de eerste helft vervangen

De Dianenses gingen goed geplant naar het veld en dat zorgde ervoor dat ze het spel in de eerste minuten onder controle hadden. Met het verstrijken van de notulen werd de thuisploeg vrijgegeven en begon de bal meer te beheersen. Toen de Valencianen beter waren, had Cardona gelijk dat hij de lokale doelman versloeg en in minuut 18 de 0 tot a1 kreeg.

Met dat doel zijn de mannen die hij leidt Juan Carlos Signes Ze voegden zich bij de rijen en probeerden de lokale achterhoede te verrassen. Eerst hadden Renzo en later Josep grote kansen om de clash te hebben veroordeeld, maar zijn schoten vonden geen doel.

De lokale Quique sloeg in de 40e minuut een goede volley en zijn schot ging heel dicht bij de paal, zodat de keeper van Dianense Maxi niets kon doen om de bal te stoppen. Met de das kwam men tot rust.

Op CV hervatten. Llosa ging uit met nieuwe sterke punten en liet Maxi werken op een schot van Vila. De dianenses leken in de cabine te zijn gebleven door het spel van de gebouwen niet te stoppen. In minuut 55 scoorde Fran Durá het tweede doelpunt van het pand.

Dit doel reageerde op de Dianenses die, toen ze onder het scorebord stonden, de wedstrijd opnieuw beheerden. Drie minuten later bereikte Panucci het gelijk gemaakte doel door een geweldig collectief spel te bereiken.

Voor hem werd het ingewikkeld CD. Dénia toen Nico de tweede gele kaart zag in de 66e minuut wisten de dianenses zich aan te passen aan de situatie van het spelen in numerieke minderwaardigheid. Het was precies het team van Signes dat het beter deed dan hun rivaal op het veld.

De controverse kwam in de 77e minuut toen in de lokale omgeving een maximale straf werd geclaimd die de scheidsrechter niet had aangegeven. Aan het einde van de wedstrijd werd het bereikt met een gelijkspel op twee op het scorebord dat dient voor het team van de Marina Alta blijven in de leidende posities van de categorie.

Technisch

CD Llosa:Victor Valero, Mirko, Perales, Vila, Ricardo (Terol 75 '), Rafeta, Fran Durà (Juanvi 67'), Dani Pachika, Piki, Borja Palau en Quique Baldoví (Andoni 56 ').

CD Dénia:Maxi, Gayà, Nico, Cardona (Site 56 '), Ribes, Gervasio, Panucci, Paco (Pinxo 87´), Josep (Morera 37´), Ferrán en Renzo.

doelen: 0-1 Cardona (18 '), 1-1 Quique (40'), 2-1 Fran (55 '), 2-2 Panucci (58').

Scheidsrechter: Crespo Calero. Hij vermaande de plaatselijke Perales (11 '), evenals de bezoekers van Morera (41') en Molina (90 '). De speler van Dénia Nico werd uitgeschakeld voor een gele double (63 'en 66'). CD-coach Llosa Carlos Romeu (33 ') kreeg een gele kaart.