De CD Dénia gaat verder met zijn winning streak door de UD te winnen. Tavernes (3-2)

06 december 2014 - 20: 04

El CD. Dénia doorgaan met hun goede reeks resultaten door UD te verslaan. Tavernes met 3 tegen 2 in een clash die werd gespeeld in de Het veld van Diego Mena die een nogal slechte binnenkomst registreerde.

Elf uit Dénia voor de UD. Tavernes

Voor aanvang van de wedstrijd hield de Dianense-club een eerbetoon aan Miguel Signes, wereldkampioen Wushu. De president, Gem Estrela hij kreeg een teamshirt en Signes nam de erelijst.

Miguel Signes met Gema Estrela

De wedstrijd begon met de twee teams die elkaar aan het testen waren met nauwelijks aankomsten in de gebieden. De lokale bevolking had meer balbezit, maar bereikte het doel van de tegenstander niet duidelijk. Te veel spel in het centrale plot en veel onnauwkeurigheden waardoor de fans geen aantrekkelijk voetbal konden zien.

In de 24e minuut werd een klinkende fout van de Dianense-verdediging die de bal weggaf, benut door Salom, die na een dribbel langs doelman Maxi en alle andere verdedigers die op zijn pad kwamen, scoorde op een leeg doel. Dit doelpunt spoorde de spelers van Jesús Moratal, die een intenser ritme drukte en de bezoekers opsloot in hun veld.

De lokale bevolking begon van beide kanten aan te komen, wat de verdedigingstaken van de La Safor-formatie veel bemoeilijkte. In de 36e minuut kwam de gelijkmaker tot stand door Faye die na een dribbel langs de bezoekende doelman de bal achter in het net belandde. Een doelpunt dat de UD-spelers zeer ontroerde. Tavernes, een omstandigheid waar de Dianenses van profiteerden om het tweede doelpunt te scoren. Een doelpunt dat in de 41e minuut viel, toen Ángel de achterlijn bereikte en zijn voorzet werd afgemaakt door Mono aan de tweede paal.

In de tweede helft waren het de bezoekers die meer controle over de wedstrijd hadden, maar de lokale bevolking wist die push te stoppen. In de 53e minuut viel een bal op Mono in het kleine gebied, maar zijn onschuldige schot belandde in de handen van de bezoekende doelman. In de 69e minuut had Brines de stropdas in zijn schoenen, maar de lokale doelman Maxi wist het schot weg te werken.

Aap die een dribbel probeert

In de 80e minuut kwam het doelpunt van de middag, Elías keek vanuit de centrale cirkel omhoog en toen ik de vooruitgeschoven positie van de rivaliserende doelman zag, stuurde ik hem een ​​bal die in het doel ging. Het publiek vierde het in stijl. Het leek erop dat met de 3-1 de wedstrijd was veroordeeld, maar na de middentrap ging Salom langs de rechtervleugel naar beneden en werd zijn voorzet door David aan de tweede paal afgemaakt. Met de 3-2 bleven de bezoekers zoeken naar het doel maar de verdediging van Dianense klopte en de wedstrijd eindigde met de overwinning van de groguets.

Een overwinning die het team van de Marina Alta op de derde plaats in het klassement, nog een dag voordat hij zijn volgende verplichting aangaat, namelijk volgend weekend een bezoek aan het WK 82-veld in Catarroja.

Technisch

CD. Denia: Maxi, Ayoze, Carlos Ribes, Giménez, Ferrán(Cardona 70´), Elías, Ángel(Panucci 58´), Gervasio, Mono(Souhe 79´), Faye(Josep 85`) en Michael.

JIJ. Tavernes: Santi, Victoria, Edu (Héctor 79`), Víctor (Ripoll 64`), Francesc, Salom, Aarón, Estruch (Brines 67`), Juli (David 74`), Rallo en Rivera.

Doelpunten: 0-1 Salom Mto. 24, 1-1 Faye Mto. 36, 2-1 Mono MT. 41, 3-1 Elias Mto. 80 en 3-2 David Mto. 81.

Scheidsrechter: Bernat Ferre. Hij toonde gele kaarten aan de lokale bevolking; Ferrán en Elías en de bezoekers; Francesc en Aaron.