De CD Dénia pakte de punten in een neutrale wedstrijd tegen de UD Portuarios (2-0)

November 26 van 2018 - 06: 59

El CD Dénia pakte de punten in een saaie wedstrijd tegen UD Portuarios, die ze met 2-0 versloegen en hierdoor kunnen die van de Marina Alta doorgaan in promotie-promotieposities.

El Het veld van Diego Mena opgenomen een van de zwakste van het seizoen en het is erg moeilijk voor de fans om verslaafd te raken aan het spel dat het team momenteel aanbiedt. In dit geval leek de weddenschap van Diego Miñana om een ​​middenveld te plaatsen met Javi en Santafe ervoor te zorgen dat de lokale bevolking een gevlochten spel zou spelen. Maar hetzelfde gebeurde niet en het spel was een onzin, met spelingen van de ene kant naar de andere en zonder dat een van de twee kanshebbers hun dominantie over de andere vertoonde.

Het plaatselijke team had meer balbezit, maar toen hij het had kostte het hem veel om de verdediging van de bezoekers te doorbreken. In de minuut werd 24, een zijfout van Luis, afgewerkt door de verdediger Uribe die zijn eigen doelman verraste. Nog een doel dat resulteerde in een set-piece actie, iets dat dit seizoen veel punten geeft aan de groguets.

Drie minuten later arriveerde in een van de weinige briljante acties van de middag een kruis van Luis dat César in de handen van de bezoekende doelman eindigde toen hij al het doel had om te scoren. De reactie van de bezoeker arriveerde twee minuten later toen Palomares een kick stuurde die vergiftigd was en op de dwarsbalk van het door Chiri verdedigde doel neerstortte.

Met het minimale Dianense-voordeel werd de tussenpersoon bereikt en gingen de spelers met pensioen in de kleedkamer.

Weinig spel in de tweede helft

In de tweede helft waren er weinig dingen veranderd, gevolgd door een ongecontroleerde wedstrijd op het middenveld. De Port UD deed een stap voorwaarts maar meer als een plaatsing van spelers dan wanneer hij met gevaar op het gebied van de tegenstander stapt.

De beste kans voor gandienses kwam 57 minuut, toen Gil alleen in de doos was vertrokken, maar zijn schot was te steken over het frame verdedigd door Chiri.

De twee technici kozen ervoor om hun teams aan te passen en het was CD Dénia die er het meeste uithaalde. 76 minuut op een opknoping bal over van de bezoekers in en na een aantal afval in Cesar was recht op de been te zetten en bevestig een schot dat eindigde in de achterkant van het net. Het was de 2 tot 0 die de wedstrijd veroordeelde.

In het laatste stuk van de crash, de UD Portuarios getracht verschillen te wenden om in de wedstrijd te verminderen, maar is mislukt omdat stakers niet lopen met de bedoeling die nodig zijn om Chiri verslaan. Aan het einde van de regulatietijd werd dit bereikt met lokale winst door 2 naar 0.

Om het debuut thuis te markeren ging Campayo de tweede helft vooruit en de jeugdige Robert die de laatste minuten speelde.

Met deze triomf blijft de Dénia-CD derde in het klassement voordat hij zijn volgende spel speelt dat het veld zal bezoeken "Quatre Camins"Van Carcaixent

Technisch

CD Dénia: Chiri, Crespo, Mateo (Fran 89 '), Ferrán, Santafé, Jordi, Adriàn (Carlos Ribes 62), Javi (Robert 90 ') César, Panucci en Luis Domenech (Campayo 80).

UD Portuaries: Sergio, Uribe (Fede 88 ') Pekel, Palomares, Falquet, Ferrando (Ximo 62') Didac, Nico, Estruch, Beltrán en Gil (Canovas 50 ').

doelen: 1-0 Uribe 24 'in eigen doel en 2-0 César 75'.

Scheidsrechter: Gómez Gracía, vermaande de lokale bevolking met gele kaarten; Ferrán en Luis Domech en bezoekers, Uribe en Palomares.