De CD Dénia verliet de leiding in Pego om er een te binden

Februari 06 van 2016 - 21: 06

El CD Dénia de leiding op het gebied van de Cervantes de Pego bleef over wanneer de gelijkspel niet aan de orde was.

De wedstrijd was erg vermakelijk in de eerste helft, aangezien beide formaties vergaten te verdedigen en een duidelijk aanvallende wedstrijd voorstelden. Er waren veel concessies van de kant van de twee verdedigingswerken en dat zorgde voor buitensporige aankomsten in de gebieden.

De rojillos Ze probeerden het via een Borja die erg scherp was, maar de Dianense-doelman Álvaro reageerde heel goed en schoot zijn schot kort. Kort daarna probeerden de bezoekers het te doen, maar de lokale doelman Fede was attent.

Een half uur na de wedstrijd was het Cristian Rico die de prijs voor het doelpunt vond, waardoor de Pegolinos een voorsprong op het scorebord kregen. Het team dat loopt Juan Carlos Signes hij reageerde goed en nam de leiding over het spel. De dianenses begonnen de bal meer te raken voor een Pego die ervoor koos om een ​​stap terug te doen.

Voor de pauze had de botsing kunnen afvlakken zonder het gebrek aan succes van de Dianenses-finishers, die niet op de hoogte waren van hun pogingen om het lokale doel te verslaan. De break komt met 1-0 op het scorebord.

Borja scoorde het doelpunt in Pego

Na door de kleedkamer te zijn gegaan, vroeg Vicent Camarena zijn spelers om meer balbezit te hebben. Dit zorgde ervoor dat het spel afvlakte omdat de Pegolinos niet zo goed verdedigden binnen hun eigen veld.

Met het verstrijken van de minuten waren het de dianenses-middenvelders die de strijd tegen hun rivalen wonnen en werd de wedstrijd door hen gecontroleerd. In de 64e minuut werd Borja goed ingezet op een goede assist van Panucci om de lokale doelman te verslaan. De score werd genivelleerd, ook al werd het spel door de bezoekers gestuurd.

Toen het erop leek dat CD Dénia het scorebord kon omdraaien, werd Álex Gayá weggestuurd. Vanaf dat moment zagen de lokale bevolking de mogelijkheid om de wedstrijd te winnen, tegen een rivaal die, ondanks de numerieke minderwaardigheid, ook niet opgaf. Ondanks de pogingen van de een en de ander bewoog de marker niet en eindigde het spel in een gelijkspel.

De dianenses met hun gelijkspel en de overwinning behaald door de EU Tavernes hebben de eerste plaats in het klassement verloren.

Technisch

Pego CF: Fede, Giménez, Rubén, Frede, Pepe, Borja, Víctor (Gabri, 77 '), José Martí (Mikel, 90'), Cristian Rico, Vicent (Adri, 66 ') en Natxo.

CD Dénia: Álvaro, Céspedes, Álex Gayá, Nico, Miguel, Ferrán, Borja, Panucci, Paco, Josep (Alberto, 60 ') en Renzo (Sito, 72').

doelen: 1-0 Cristian Rico Mto. 30 en 1-1 Borja Mto. 64.

Scheidsrechter: Gomis Márquez. Hij vermaande de lokale bevolking José Martí, Rubén, Frede, Adri en Cristian; evenals de bezoeker Meretta. Álex Gayá stuurde de bezoeker een rechtstreekse rode kaart (70 ').