De CD Dénia keert terug naar het triomfenpad briljant voor de UD Castellonense (3-1)

April 15 van 2018 - 20: 20

Op een prachtige middag de CD Dénia keerde op briljante wijze terug op het pad van de overwinning door UD Castellonense met 3-1 te verslaan. Het veld van Diego Mena dat het een belangrijke middag was voor het team, dat de overwinning nodig was om de hoop niet te verliezen en dat werd weerspiegeld op het veld.

De intensiteit was totaal in de elf Dianense, vanaf de eerste minuut was te zien dat alle verdeelde ballen voor de mannen van Juan Carlos Signes. De lokale bevolking domineerde hun rivaal en slaagde erin de toneelstukken in het bezoekersgebied af te maken.

In de 11 minuut na een reeks afwijzingen, slaagde Cristian erin om de voet te leggen en eindigde de bal in het doel dat werd verdedigd door Eric. Met het voordeel dat 1 naar 0 heeft gebracht, is het groguets Ze bleven hun rivaal domineren. Sergio Poveda maakte een goede kans, maar zijn schot werd gered door Eric.

De set van Abel Buades probeerde te komen met gevaar voor de omgeving, maar het kostte hem veel om de lokale verdedigingslinie te overwinnen. In de 35-minuut was het Luis Domenech met een verre schot dat Eric dwong om correct in te grijpen. Een minuut later arriveerde de 2 bij 0, dit keer was het Ferrán die profiteerde van het verlaten van een corner van een bezoekende verdedigende fout om het thuisdoel te scoren.

Na dit doelpunt bleef de controle over de wedstrijd bij de hele ploeg Marina Alta, die wist hoe hij de mannen van de oprichting van de Buades-groep moest binden. De rust werd bereikt met de stand 2-0 en met het algemene applaus van de fans die hun team bedankten voor hun goede spel.

In de tweede helft kwamen de bezoekers met een nieuwe air tevoorschijn, omdat ze meer aandrongen en de CD Dénia dwongen dichter bij hun gebied te verdedigen. In de 48-minuut werd Jeffren neergehaald door Cristian in het gebied en de scheidsrechter bestrafte de dianenses met een maximale straf. De verantwoordelijke voor het transformeren van de straf was Clausí, die de emotie met de 2 naar 1 bracht.

De tactische verandering om Jeffren te stoppen was perfect

Drie minuten later zette Jeffren Tonet op de proef met een schot dat naar de ploeg ging waarvoor hij moest vliegen om de bal in de hoek te gooien. De plaatselijke coach reageerde goed, bestelde een wisseling van bands, stapte Renzo naar de rechter vleugel om Jeffren's kaartjes te sluiten en Luis Domenech ging naar links. Een beweging die samen met de verdrijving van Castaño in de 58-minuut de reactie van de bezoeker beëindigde.

Twee minuten later plaatste Panucci met een nauwkeurige header de 3 naar 1. Bij het volgende spel zette Panucci Eric op de proef, die zich uitstrekte om de bal de hoek in te sturen. De CD Dénia had het spel volledig onder controle en er waren duidelijke gelegenheden om de score te verhogen. Sergio Poveda kwam binnen en de bal ging all-in.

In het laatste stuk van het spel stond Panucci op het punt te scoren in een strategiespel, maar zijn schot was in handen van Eric. In de minuten ging 88 César meteen naar het frame van Eric en werd neergehaald door Adnan als laatste verdediger voor wat werd verdreven door de scheidsrechter.

Aan het einde van de wedstrijd was het een rechtvaardige overwinning voor de Dianense die het team terugbrengt naar promotiepromotiezone en bovenal de illusie voor alle fans. Het lezen van deze game omvat het herstel van elf meer normaal dan de coach die in vorige games werd gebruikt en de plot tussen het personeel en de coach. Alle doelen werden in stijl gevierd en er waren zelfs mensen die ze aan Juan Carlos Signes zelf hadden opgedragen.

Technisch

CD Dénia: Tonet, Carlos Ribes, Keko, Cristian, Ferrán, Molina, Renzo (Jordi 68'), Luis Domenech, Javi (César71'), Panucci) Josep 87') en Sergio Poveda.

UD Castellonense: Eric, Ramses, Jeffren, Mendoza, Welington (Jesus 68 '), Adnan, Alberto, Clausí (Jordi Penalva 75'), Santi (Castaños 46 '), Manuel Martín en Francesc.

doelen: 1-0 Cristian 11 ', Ferrán 36', 2-1 Clausí 48 '(Straf) en 3-1 Panucci 60'

Scheidsrechter: Gascó Araujo, vermaand Clausí met geel en verdreven door directe rode kaart naar Castaño in de 58 minuut en Adnan in de 88 minuut.