De CD Dénia kon niet eerder in de grachten voor zoveel tegenslagen en viel door 2 naar 1

20 december 2015 - 10: 31

El CD Dénia voegde de tweede nederlaag toe toen 2 het opnam tegen 1 op het gebied van "Quatre Camins", tegen UD Canals. De dianenses zou de tegenslag dat nam de tegenstander naar voren te komen voor de eerste minuut te spelen en later met een compleet bevooroordeeld scheidsrechterlijke beslissingen Valencia geheel niet aan.

De dianenses gaan vooruit wachtend op de bal

Toen de spelers nog maar net op het veld stonden, stuurde Izán een bal naar Carlos Calatayud, die met een schot van buiten het zestienste wist Maxi te verslaan. Het team dat draait Juan Carlos Signes Hij reageerde hier goed op en begon het spel te beheersen.

In de 18-minuut eindigde Moya en de doelman dianense stopte de bal, maar de assistent van het doel scoorde doel en de scheidsrechter beloonde het doel voor de bezoekende protesten. Zoveel links raakte de dianenses aan die een paar minuten twijfel hadden. Ze drongen aan op het gebouw en de Dianense verdediging moest grondig worden gebruikt. De rest werd bereikt met een verontrustende 2 naar 0.

Bij de hervatting was het de CD Dénia die het stokje van het sap overnam en de comeback ging proberen. Maar in de 56e minuut werd Paco van het veld gestuurd toen hij de tweede gele kaart zag en hierdoor bleven de Dianenses numeriek inferieur. Toch bleef de controle over de wedstrijd bij het team van de Marina Alta. Borja probeerde het maar zijn schot ging naast.

In de 72-minuut eindigde Panucci de bal in het doel, maar de scheidsrechter annuleerde de bal toen hij buitenspel stond. De protestdemonstraties dian alleen gediend Carlos Ribes hij zag de tweede gele kaart en werd weggestuurd, waardoor zijn ploeg met negen spelers op het veld stond.

Een val van Panucci in de omgeving werd geclaimd door de bezoekende bank, maar de scheidsrechter wilde de penalty niet wijzen. Het was in de 76 minuut toen een lokale verdediger Borja versloeg en de scheidsrechter geen andere keuze had dan de maximale straf te wijzen. Panucci kreeg de opdracht om het te gooien en de bezoeker te scoren.

Na dit doelpunt bleef de CD Denia zoeken naar een gelijkspel en Sito stond op het punt om het te bereiken, maar zijn schot ging te ver. In de laatste minuut van de wedstrijd had het team van Juan Carlos Signes het, maar het gebrek gelanceerd door Panucci vond de prijs van het doel niet.

Aan het einde van de wedstrijd was de woede bij de Dianense-expeditie enorm met de prestaties van de scheidsrechter. Ondanks de nederlaag sluit de CD Dénia het jaar af als leider van groep III van Preferred.

Technisch

UD-kanalen: Javi Lloret, Abdón Arándiga, Izán, Javi Sanchis, Bonet, Benji, José Manuel, Jacobo Ostos (Alex 64 '), Abellán, Carlos Calatayud (Sergio 81') en Moya (Rubén Dubal 90).

CD Dénia: Maxi, Álex Gayá, Nico (Céspedes 85 '), Cardona (Alberto 46'), Carlos Ribes, Gervasio, Panucci, Paco, Josep (Site 58 '), Renzo en Borja.

doelen: 1-0 Carlos Calatayud Mto. 1, 2 0-Moya Mom 18 en 2 1-Panucci (penalty) Mto.78

Scheidsrechter: González Álvarez. Ze waarschuwde door lokale Javi Sanchis, Abellan, Bonet, Moya, Benji Marcos Soriano en de afgevaardigde voor de bezoekers van Cardona en Cespedes. Verdreven door dubbele waarschuwing aan bezoekers Paco en Ribes.