De CD Dénia deed een handje mee aan een zwakke Catarroja CF. (5-0)

Mei 11 van 2015 - 00: 00

El CD. Dénia Hij gaf een hand aan een zwakke Catarroja CF, aan wie hij een vijf tegen nul gaf en er zouden er nog meer kunnen zijn als de Dianenses-aanvallers succesvoller waren.

Mono scoorde twee doelpunten tegen Catarroja

De bijeenkomst die plaatsvond in de Het veld van Diego Mena Het had een van de slechtste beurten van het seizoen, misschien beïnvloed door het spelen in de ochtend. Weinig geschiedenis gezien de dominantie van de lokale bevolking tegen de ergste rivaal die dit seizoen in Dénia is gezien.
De door Fernando Maestro getrainde mannen werden eigenaar van de bal en lieten geen opties over aan een tegenstander die erg zacht was op het speelveld. Vóór zoveel faciliteiten arriveerden de lokale bevolking heel duidelijk in het Valenciaanse gebied. Het eerste doelpunt kwam in de 18e minuut toen hij klaar was Gervasio een bal aan de rand van het gebied.

Zonder tijd te hebben om te reageren, kwam de tweede in de 23e minuut toen Gimenez een hoekschop bereikte. Op dit moment was het spel volledig veroordeeld, omdat Catarroja CF. zijn armen liet zakken. In de 32e minuut kwam het derde doelpunt, het werk van Mono na een goede service van Panucci. Met 3 tot 0 gingen de spelers rusten.

Weinig dingen veranderden in de tweede helft, met totale dominantie van het pand voor een tegenstander die nauwelijks de middenveldlijn passeerde. In de 55e minuut plaatste Mono de tweede in zijn privéaccount en de vierde van de set "groguet". De technici van beide teams gaven minuten aan hun bankmannen.
In de 68e minuut was het Panucci die het vijfde doelpunt scoorde en daarmee het scorende account van een CD sloot. Dénia die nog meer gelegenheden had om de score te verhogen. Uiteindelijk win ik met een overwinning die de dianenses blijft verlaten met wiskundige mogelijkheden om promotie te maken in de afwezigheid van twee dagen om de competitie te beëindigen.

Technisch

CD. Dénia; Maxi, Cardona, Ayoce, Giménez, Paco, Gervasio (Faye 72 '), Carlos Ribes(Ángel 67´), Josep, Mono (Elíes 67´) Souhe (Escobar 60´) en Panucci.

Catarroja CF: Greus, Borja (Ruban 76´), Raúl Valero, Jhon, Juanvi, Asun, Kevin, Ali, Adrián (Pascu 25´), David en Ferrán (Carlos 63´).

doelen: 1-0 Gervasio Mto. 18. 2-0 Giménez Mto.23. 3-0 Mono Mto.32. 4-0 Mono Mto. 55. en 5-0 Panucci Mto. 69.

Scheidsrechter; Andreu Sabuco die geen van beide spelers van de twee teams waarschuwde.