De CD Dénia won de Pego CF. met een geweldig doel van Panucci (0-1)

30 maart 2014 - 00: 29

El CD. Dénia versloeg Pego CF. (0-1), dankzij een knap doelpunt van Panucci die in minuut 23 meesterlijk een vrije trap op de rand van het strafschopgebied uitvoerde.

Deze derby van de Marina Alta Het bracht zo'n 150 toeschouwers samen, iets wat helaas zondag op zondag herhaald wordt op de verschillende regionale voetbalvelden. Veel van de assistenten kwamen uit Dénia, die met hun team meer leed dan het bedrag.

De wedstrijd begon met een duidelijke dominantie van de Dianenses die beter uit de verf kwamen dan de lokale bevolking op het veld. Op degradatieplaatsen staan, weegt als een steen voor het rojillo-team en dat werd opgemerkt. De eerste kansen waren voor het team dat hij aanstuurt Jesús Moratal. In de 17e minuut na een hoekschop rondde Ferrán af met een kopbal en vertrok een verdediger van Pegolino op dezelfde doellijn.

Minuten later was het Paco die zijn schot in de lat van het Pegolina-doel knalde. Tot Michael in de 23e minuut op de rand van het strafschopgebied werd neergehaald. De scheidsrechter markeerde de vrije trap en Panucci schoot meesterlijk over de muur en scoorde daarmee het enige doelpunt van de wedstrijd.

Na het doelpunt werd Pego CF. wat losser in hun spel en begon meer balbezit te krijgen. De rojillo's hadden meer aankomsten in het gebied van Maxi, maar zonder al te veel gevaar. De rust werd bereikt met 0-1 op het scorebord.

In de samenvatting, de cd. Dénia gaf de bal aan zijn rivaal, die zonder ideeën en alleen met direct spel de Dianenses ertoe bracht om in hun eigen gebied te verdedigen. Maar het waren de bezoekers die de beste kansen hadden om de clash te veroordelen.

Eerst was het Faye die na twee keer langs haar verdediger te dribbelen niet op doel kon afwerken. Toen had Manu het, die een vrije bal in het kleine gebied had, maar deze niet correct kon definiëren. El Pego CF., twee keer, de eerste keer was een schot van Rafa Rivera dat Maxi tot een hoekschop dwong.

De tweede kwam in de 90e minuut, toen Paco de bal op dezelfde doellijn moest krijgen, na een schot van Giovanni. Aan het einde van de clash voegde het Dianense-team drie punten toe waarmee ze konden doorgaan in promotie-promotieposities.

Pego CF.: Gómez, Camacho(Borja)63, Giménez, Iborra, Pepe Pla, Ricardo, Rafa Rivera, Frede(Miquel)76, Mati (Carles)68', Róber en Venti(Giovanni)60.

CD. Dénia: Maxi, Paco, Alex, Cristian, Gervasio, Heredia (Carlos Ribes)55´, Panucci, Ferrán, Brian(Abou)92´, Michael(Ricky)66´en Faye(Manu)64´.

Doelpunt: 0-1 Panucci, min 17.

Scheidsrechter: Andreu Sabuco, waarschuwde de lokale bevolking, Camacho en de bezoekers met een gele kaart; Maxi, Paco, Alex en Heredia.