De CD Dénia won Calpe CF. door 1 naar 2

Augustus 25 van 2014 - 00: 00

El CD. Dénia Hij kwam ongeschonden uit de wedstrijd tegen Calpe CF en versloeg ze met 1-2.

Het was een belangrijke dag voor de Calpe-fans die naar het gemeentelijk voetbalveld van Calpe gingen, omdat ze de spelers leerden kennen die ze dit seizoen in hun selectie hebben. Daar vond de presentatie van het Verdiblanco-team plaats. Toen de presentatie eenmaal was afgelopen, begon de botsing in het voorseizoen.

Gabriel Moyano een Benisero die scoorde in Calpe

De Dianenses waren superieur binnen de spelrechthoek, wat hun hoogste categorie aantoont. De cd. Dénia speelt in Preferred en Calpe CF, doet het in de First Regional. Dit kwam tot uiting in het spel van elkaar.

De Dianense-coach begon aan wat zijn elf honk lijkt te zijn op basis van wat er in het voorseizoen is gezien: Maxí stond onder de lat, met een verdediging bestaande uit Ayoze, Nico, Gervasio en Alex. Paco speelde niet omdat hij geblesseerd is.

In de medullaire lijn waren ze; Ferrán, David Cardona, Mono en Michael, terwijl de meest gevorderde spelers Ángel en Ismael waren. Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 32e minuut, gescoord door Mono. Met dit resultaat krijgen we de rest.

In de tweede helft veel wisselingen in beide formaties en het team van Dianense dat in de 79e minuut weer scoorde via Gabri. Twee minuten later was het Calpe CF die de eregoal scoorde van Alexís.

De mannen van Jesús Moratal spelen woensdag hun laatste oefenwedstrijd tegen CD. Benidorm een ​​rivaal van groep IV van Preferred.