De CD Dénia is het enige ongeslagen team in de groep dat At wint. Alginet (4-0)

25 oktober 2015 - 19: 31

Na acht competitiedagen in Groep III Preferred, de CD Dénia blijft de promotiebevorderingspositie innemen om de derde te worden die is geclassificeerd met 16-punten. Op deze dag versloeg hij At. Alginet van 4 tot 0, dus het is de enige set die nog steeds geen nederlaag kent.

Javier Reyes ontvangt het shirt van Pinxo

De clash speelde in de Het veld van Diego Mena Het begon met dominantie van het pand, dankzij de grotere dominantie van de bal. In de eerste minuten ontwikkelden de inzendingen van beide bands het verdedigingssysteem van het bezoekende team.

Het eerste doelpunt van de middag kwam in de minuut 19 toen Panucci schoot en de bezoekende doelman de bal afsloeg kwam naar Borja die op doel schoot en een verdediger de bal in dezelfde lijn nam, Pinxó pakte de rebound op en scoorde.

Een doel dat gemoedsrust betekende voor de spelers die hij regisseert Juan Carlos Signes. Locals goed gewapend in de verdediging en met een goede balbeweging kreeg de At. Alginet kon niet eens in de buurt van zijn omgeving komen. Met het verstrijken van de minuten raakte Dénia besmet met de lange wedstrijd en vergat te spelen met discretie. De rest werd bereikt met de 1 tot 0.

Na het passeren van de kleedkamers kwamen de lokale bevolking met de duidelijkste ideeën. In de 48 minuut werd een bal gecentreerd op de linkervleugel zeer goed afgewerkt door Borja, die de bal in de dwarsbalk crashte, de bal bereikte Pinxo die een tweede doelpunt scoorde voor zijn team.

In de 57-minuut, in volledig lokaal domein, eindigde Borja opnieuw zeer goed, waardoor de bezoekende doelman een geweldige stop moest maken. Twee minuten later was het Panucci die keer op keer headlong eindigde, Jordi maakte een geweldige interventie om het doel te ontwijken.

In de 83-minuut rondde Pinxó zijn geweldige middag af en in een goed individueel spel markeerde hij de derde van zijn account en die van zijn team. Reeds in de tijd van verlenging maakte Panucci de vierde beide dianense, waardoor hij de achtste klassering van de scorers van deze groep Preferred kan blijven leiden met acht goals.

Eerbetoon aan kleine Javier Reyes

Zaal voor de kinderen Javier Reyes

Voor de start van het spel vond er een eerbetoon plaats aan het kind van de CD Dénia aan het kind Javier Reyes, die na zijn ziekte terugkeerde naar het veld om zijn team toe te juichen. De spelers maakten een gang en vervolgens de president Gem Estrela en de Pinxo-speler gaf hem een ​​shirt met het 9-nummer en zijn naam. De foto is gemaakt met het team en genoten van een geweldige voetbalmiddag. Wij wensen u een volledig herstel van Denia.com

Technisch

CD Dénia: Maxi, Álex Gayá, Nico (Miguel 71 '), Carlos RibesPanucci, Paco, Alberto (Elías 68 '), Renzo (Cardona 60'), Pinxo, Borja en Gervasio(Site 77 ').

At. Alginet: Jordi, Raúl (Adrián 56 '), Gil, Marc, José, Fran (Ximo 71'), Isma, Pablo, David (Paños 82 '), Carles (Alberto 67') en Juanjo.

doelen: 1-0 Pinxo Mto., 2-0 Pinxo Mto. 48, 3-0 Pinxo Mto 86 en 4-0 Panucci Mto 90.

Scheidsrechter; Oliver López, waarschuwde de lokale bevolking met geel; Paco en Sito en de bezoekers; David, Juanjo, Alberto en de coach, Carlos Gimeno en verdreven de tweede coach Iñaki Navarro met een directe rode.