De CD Dénia heeft de promotie van het winnen van promoties met autoriteit in Benidorm gecertificeerd (1-3)

Mei 20 van 2018 - 21: 34

El CD Dénia bevestigde zijn aanwezigheid bij het promoten van promotie winnen met autoriteit in het veld "Guillermo Amor" van Benidorm, Stichting Stichting CD door 1 aan 3.

Met een opmerkelijke aanwezigheid van Dianenses-fans op de tribunes en met een veld dat leek op een kleed voor hoe goed het natuurgras was verzorgd, begon de belangrijkste clash die het La Liga-team tot nu toe had gespeeld. Marina Alta. Opnieuw maakte Panucci het verschil door de beste speler van het spel te zijn.

Op weg naar buiten hielp de Dianense-coach die werd gedwongen door Keko's blessure, gevormd met een verdediging in het nieuwe centrum, Gomis en Ferrán, in de vleugels door Carlos Ribes en Álex Gayá en Jordi die hun werk goed hebben gedaan.

De dianenses vertrokken met een mars meer dan hun rivaal en al snel begonnen ze met bepaald gevaar aan te komen op het frame verdedigd door de jonge man, Javi. In de minuut 7 gooide Molina na het stelen van een bal in de hoek van de omgeving een schot dat neerstortte in de body van de plaatselijke keeper. Na de eerste waarschuwing ging de Dianense-druklijn omhoog naar het rivaliserende gebied.

In een bal die Panucci in de middenlijn had gestolen, nam de Dianense-speler het gezicht naar het rivaliserende doel toen het betreden van het gebied werd afgebroken door het benidormí-centrum. De scheidsrechter markeerde de maximale straf dat Panucci zelf verantwoordelijk was voor het transformeren van 1 naar 0.

Na dit doelpunt reageerde de lokale bevolking niet en het groguet-team bleef het spel beheersen. Op slag van rust, een vrije trap op de rand van de zone van de Benidorm CD Foundation, lanceerde Carlos Ribes hem met vaardigheid en klopte over de barrière keeper Javi. Met de 0 naar 2 gingen de teams naar de kleedkamer.

Spelbesturing was verloren

In de tweede helft, onbegrijpelijk, het team dat loopt Juan Carlos Signes, verloor de controle over het spel, liet zijn rivaal groeien tot het punt dat hij verschillende aankomsten had met wat gevaar op het Tonet frame.

In de 53 minuut, zou een andere kant betekent het missen van het doel van Sergio, die de macht lanceerde, werd de bal zeer geraakt en verrast de verdediging en Tonet eigen, verblijf in de onderkant van het frame Dianense na het raken van Nicolay.

Met de 1 naar 2 op het scorebord groeide de onzekerheid, hoewel de CD Dénia terugkeerde om terug in het spel te komen. In de 65-minuut schrap Luis Domenech zijn twijfels en eindigde hij op de tweede paal heel goed met een voorzet vanaf rechts. Die derde Dianense keerde rust terug naar de fans en vooral naar het team zelf.

In de 74-minuut hadden de lokale bevolking een goede kans om Álex snel een fout te maken en gelukkig was Tonet goede reflexen om de bal naar de hoek te sturen. Een minuut later was het Sergio Poveda die goed afwerkte op het frame van Javi, waardoor de lokale doelman de bal afbuigde.

In het laatste deel van de crash, die tweemaal kon scoren was Alfi, maar zijn twee schoten werden gewist door de lokale verdediging.

Aan het einde van de wedstrijd bereikte 1 3 op het scorebord, een overwinning waarmee CD Dénia zich als derde kan kwalificeren in Groep III van Voorkeur en promotie voor play promotie. De loting voor promotie-teams zal morgen plaatsvinden op het hoofdkantoor van de Valenciaanse voetbalfederatie.

Technisch

Benidorm CD Foundation: Javi, Sergio (Álex 68 '), Jorge (Juan 76') Domingo, Gio (Calvo 69 '), Punxo, Borja Mir (Jimy 83'), Nicolay, Héctor, Botella en Fran.

CD Dénia: Tonet, Carlos Ribes, Gomis, Ferrán, Jordi (Paco 77 '), Luis Domenech (Renzo 67'), Sergio Poveda (Alfi 84 '), Molina, Álex Gayá en Javi (Borja 84')

doelen: 0-1 Panucci 20 '(Penalty), 0-2 Carlos Ribes 44', 1-2 Nicolay 53 'en 1-3 Luis Domenech 65'

Scheidsrechter: Sanz Martín, waarschuwde geen enkele speler.