De CD Dénia sloot zijn voorseizoen af ​​met een 1-1 gelijkspel tegen de CD. Benidorm

Augustus 28 van 2014 - 00: 00

El CD. Dénia sloten hun voorseizoenbijeenkomsten af ​​met een gelijkspel tegen CD. Benidorm. De rivaal van de dianenses militeert in groep IV van Preferente en vorig seizoen was een van de teams die de promotie naar de derde klasse promootten, hoewel ze geen promotie kregen.

Panucci scoorde het doelpunt voor de cd. Denia

In de basis elf verraste dianense enkele afwezigheden van basisspelers zoals Gervasio, Michael of Ángel, omdat ze op de tribune bleven omdat ze fysieke problemen hadden. Wie als hij zich kon vormen, hoewel hij iets meer dan een half uur speelde, was Paco, die ook niet honderd procent is.

Er waren twee teams op het veld en ze hebben nog veel werk te doen. Veel onnauwkeurigheden en nauwelijks close-ups van de gebieden. Een van de beste acties van de botsing kwam in de 21e minuut toen de Dianense Souhair een bal in het midden van het gebied legde dat Gabri niet nipt bereikte.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam in de 40e minuut toen Toni García Souhair bij de arm greep, de scheidsrechter een penalty signaleerde en Panucci doelman Héctor versloeg.

In de tweede helft, zoals gebruikelijk in dit type spel, zorgden de talrijke veranderingen ervoor dat het nauwelijks met ritme speelde. De hele cd. Benidorm bracht de wedstrijd in de 80e minuut in evenwicht met een doelpunt van Alberto, die Toni Murillo versloeg op weg naar buiten met een laag schot.