De CD Dénia geeft zijn eerste punt thuis om te tekenen tegen CD Jávea (1-1)

Januari 17 van 2016 - 21: 40

El CD Dénia geeft zijn eerste punt op als lokaal om te strikken tegen de CD Jávea (1-1). Een redelijk resultaat blijkbaar op het veld. Er was een deel voor elk team in de eerste dianenses die hun rivaal verslaan en erin slaagden te scoren. In de tweede helft ging de controle over het spel naar de bezoekers die de score nivelleerden.

Renzo probeert vanaf de top te eindigen

Aan het begin van de botsing waren de dianenses die de controle over het spel hadden. Ze zochten naar de kaartjes per band en dit creëerde complicaties voor de verdediging van de Rojiblanca. De eerste gelegenheid van de wedstrijd kwam met een schot van Panucci dat neerstortte op de dwarsbalk van de bezoekers.

In de 19-minuut maakte een dode bal in het gebied xabiera gebruik van Paco om een ​​schot te lanceren dat Juanvi verraste. Dit doel deed recht aan de beste game van het thuisteam. Met het verstrijken van de minuten wordt de groep die loopt Juan Carlos Signes het dovende vooral in het midden van het veld. De bezoekers waren nauwelijks aanwezig in de omgeving.

In het tweede deel verliet de lokale trainer Josep in het hok en gaf Alberto toegang. De bedoeling was om controle te hebben op het middenveld, maar zijn tegenstander kwam met meer intensiteit naar buiten. Het goede werk van Javi en Pau was van nut voor de verbetering van zijn team.

De dianenses waren niet comfortabel op het veld terwijl hun rivaal beetje bij beetje groeide. In de minuut dat 54 Faye een bal diep naar Dani Garcia stuurde, verbaasde een schot de doelman en scoorde het doel van de gelijkmaker tot één. Vanaf dat moment wist het bezoekende team de wedstrijd heel goed te lezen en een goed defensief systeem op te zetten. Hij probeerde de lokale bevolking te verrassen door lange ballen naar Faye te sturen die het gevaar namen voor het gebied dat door Maxi werd verdedigd.

De thuisploeg miste voetbal om het goede verdedigende werk van zijn rivaal te breken, hoewel in het laatste stuk van de stootschok het doelpunt werd verdedigd door Juanvi. Er waren geen geweldige scoringskansen en de wedstrijd eindigde met een 1-1 gelijkspel.

Beide technici gaven door alleen de uiteindelijke score, de CD Dénia blijft als leider van de categorie, terwijl de CD Jávea ondanks hun loting een plaats in het klassement.

Technisch

CD Dénia: Maxi, Álex Gayá, Nico, Carlos Ribes, Gervasio, Panucci, Paco, Josep (Alberto 46 '), Ferrán (Céspedes 74'), Renzo (Pintxo 60 ') en Borja.

CD Jávea; Juanvi, Ente, Aldo, Iborra, Hassam, Pau, Toni (Rubén Ortolá 62 '), Javi, Faye, (Marcos 90'), Dani García (Pablo 84 ') en Dino (Carrió 72').

doelen: 1-0 Paco Mto. 19 1-1 Dani García Mto. 54.

scheidsrechter; López Herrero, vermaande de bezoekers; Iborra, Javi, Carrió, Dino en Pablo.