CD Dénia viel op CD Ibiza 1 tegen 0 op het 'Carmen Martínez Memorial'

Augustus 13 van 2018 - 05: 59

El CD Dénia werd tijdens zijn bezoek aan Ibiza tegen CD Ibiza met 1-0 verslagen in de 'Carmen Martinez-gedenkteken' betwist in Can Misses.

De mannen onder leiding van Diego Miñana waren de eerste vijfenveertig minuten erg voorzichtig, wachtend op een tegenstander die, ondanks dat hij meer gedreven was sinds dit zijn vijfde oefenwedstrijd was, voor een van de groguets, creëerde geen duidelijke kansen op gevaar.

De lokale bevolking had meer balbezit, maar vond goede positionering en verdedigende orde bij de bezoekers, waardoor ze nauwelijks echte kansen op gevaar creëerden.

In de eerste helft zocht het team van Ibiza via vleugels naar de ingangen om diepte aan hun aanval te geven, maar toen liepen die acties op niets uit. De scheidsrechter van de wedstrijd annuleerde in deze periode twee doelpunten voor de lokale bevolking vanwege duidelijke overtredingen. De Dianense-aanval bestond nauwelijks, dus zowel Panucci als Guerrero bleven grotendeels onopgemerkt.

De CD Ibiza trapte het gaspedaal in

In de tweede helft zorgden de veranderingen en vooral een verandering van tempo van de kant van het lokale team ervoor dat de inwoners van Ibiza genoten van goede aankomsten bij het Dianense-doel. In een daarvan eindigde Ortíz achter in het net en scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.

Met de score tegen het team dat werd gecoacht door Diego Miñana die met meer diepgang probeerde te spelen, creëerden ze tot vier goede kansen om te scoren, maar dat lukte niet. Aan het einde van de reguliere speeltijd werd het bereikt met 1-0 in wat de eerste nederlaag van CD Dénia in het voorseizoen betekende.

Het is vermeldenswaard de goede manieren van doelman Chiri, die werd gezien als goede manieren onder de stokken, en de goede minuten van de jeugdige Rober, die terwijl hij op het veld stond, de geweldige kwaliteit liet zien die hij heeft.

Het team keert terug naar het dagelijkse werk in de faciliteiten van Olive nova voordat ze hun volgende preseason-wedstrijd spelen, die dinsdag om 19 uur op dat podium zal zijn tegen CD Eldense.