De CD Dénia heeft een Pego CF uit het veld geschrapt. dat was erg inferieur

Februari 08 van 2015 - 19: 49

El CD. Dénia Hij wist een Pego CF uit het veld, wat veel minder was dan de groguet set en nam een ​​4 naar 0 van zijn bezoek aan de Het veld van Diego Mena. De middag was rustig en het publiek genoot vele minuten van de wedstrijd van het team.

Angel probeert een tegenstander te verlaten

Het pand kwam erg serieus en vanaf de eerste momenten draaiden ze het door Pato verdedigde Pegolina-doel om. In slechts twee minuten werden verschillende hoekschoppen gegooid en de rode spelers konden de goede lokale wedstrijd niet stoppen.

In de minuut 4 werd een centrum van rechts bekroond door Angel head die eerst beide kreeg voor de lokale bevolking. Een doel dat diende om het team te maken Jesús Moratal Speel heel los. Met een Souhe die de bestuurder van het Dianense-spel was en met de spelers die erg bij het spel betrokken waren, regeerden ze een Pego die niet wist hoe hij de lokale verdediging kon verrassen.

De verdedigende ernst van Dianense liet vreugde toe aan hun middenvelders die geen moeite hadden zich bij de aanval aan te sluiten. Er waren veel aankomsten in het Pegolina-gebied, hoewel niet iedereen duidelijk was. In de 44 minuut werd een nieuw centrum voor het bezoekgebied bekroond door Ángel en bij deze gelegenheid had Pato gelijk om de bal te bereiken en af ​​te buigen.

De elf van Pego in Denia

Hij eindigde de eerste helft met een Dénia die goede gevoelens achterliet, maar hij eindigde het spel niet en een Pego die hoopte zijn imago in de tweede helft te verbeteren.

Het pand kwam met dezelfde intensiteit naar buiten en in de 49 minuut vertrok Panucci door de rechter- en middenband zodat Angel op het lichaam van Pato eindigde. In de 55 minuut ging Michael op de linkervleugel en zijn bal in het gebied werd bekroond door Josep op de tweede paal en scoorde het tweede doelpunt voor de groguets. Vanaf hier was de wedstrijd een monoloog van de spelers van dianenses.

De Pego kon niet met een tegenstander die met de intrede van Cardona en Josep zijn medullaire lijn versterkte en op zijn gemak speelde. De Pego bereikte nauwelijks het denseense gebied. Terwijl Moratal besloot om Elias binnen te gaan voor een vermoeide Souhe. Toen speelde de thuisploeg een cooler en sneller spel en kwamen er nog twee doelpunten.

In de minuut 80 Carlos Ribes met een laag schot scoorde hij het derde doelpunt voor Dianenses en in de 84 minuut maakte Paco een geweldig persoonlijk spel dat uitmondde in een laag schot dat de doelman van Pegolino verraste en het vierde doelpunt scoorde dat het spel sloot.

Paco sloot zich aan bij de aanval

Met deze triomf de CD. Denia voegde veertien dagen toe zonder te verliezen, consolideert op de derde plaats en opent een afstand van vijf punten in vergelijking met de CD. Jávea Dat is de vierde plaats. Volgende week bezoekt het Dianenses-team het Fort Llopis-veld op zondag om 12, vanuit de Grao de Gandía, waar je jezelf gaat meten. Dockers.

Technisch

CD. Dénia; Maxi, Paco, Álex Gayá (Cardona 53´), Giménez, Ferrán, Souhe (Elías 71), Ángel (Josep 53´), Gervasio, Mono, Panucci en Michael (Carlos Ribes 73´).

ik plak CF; Pato, Borja (Eloy 82'), Rubén (Nacho 63'), Iborra (Dani 82'), Chopa, Hassan, kasteel, Frede, David, Josua en Pinxo (Pou 71').

Doelen: 1-0 Mto. 4 Angel, 2-0 Mto. 55 Josep, 3-0 Mto. 80 Carlos Ribes en 4-0 Mto. 88 Paco.

scheidsrechter; Morales Lorente waarschuwde de lokale bevolking met een gele kaart; Maxi, Paco en Álex Gayá en de bezoekers, Adrián Ferrandís, Iborra, Chopa, Castillo en Pinxo.