De CD Dénia maakte gebruik van de verdedigende geschenken van CE El Vergel om te winnen door 0 voor 4

Augustus 24 van 2018 - 07: 59

In de voorlaatste repetitie die Diego Miñana uitvoerde met de CD Dénia, wist CE El Verger met 0-4 te verslaan Het was een van de vele wedstrijden die tijdens het voorseizoen werden gespeeld tussen twee teams gescheiden door twee categorieën. Bij de start kwam het lokale team er naar uit en zeer gemotiveerd om het op te nemen tegen een leidend Preferred team.

Dit maakte het spel erg uitgebalanceerd, aangezien de lokale bevolking sterke druk uitoefende op de creatielijn van Dianense. Sterker nog, zij kregen de eerste duidelijke kans, maar het gebrek aan scherpzinnigheid tegen doelman Maxi verhinderde dat het doelpunt op het scorebord kwam.

Het was moeilijk voor de mannen van Miñana om het spel aan te sluiten, de diepgang ontbrak bij de band en de meest vooruitstrevende man van CD Dénia, Guerrero, bleef door het gebrek aan assists van zijn teamgenoten totaal onopgemerkt.

In deze wedstrijd fungeerde Santafé als spil voor de verdediging, maar het lukte hem niet om de bal vloeiend aangespeeld te krijgen en dit werd opgemerkt door het team groguet die nauwelijks aanwezig was in de omgeving. Zijn aankomsten waren door middel van laterale vrije trappen of hoekschoppen.

De Verger was niet misplaatst en bleek een blok te zijn dat, als het hetzelfde werkt als tegen CD Dénia, het een rivaal zal zijn om rekening mee te houden in zijn Tweede Regionale groep. Ze hielden de eerste helft goed vast en wisten met een gelijkspel de rust in te gaan.

Er kwamen lokale defensieve geschenken aan

In de tweede helft kozen beide coaches ervoor om hun teams op te frissen met de wissels en hier waren de bezoekers superieur. De lokale krachten waren afgenomen en de lokale kernlijn had niet langer de kracht om te voorkomen dat de Dianenses naar buiten kwamen met de gespeelde bal.

Het eerste doelpunt viel na een kwartier, in een bal vanaf de linkervleugel die aan de tweede paal werd afgemaakt door Panucci, die erin slaagde het blikje te openen. Dit doelpunt zorgde ervoor dat het lokale team leegliep, dat werd overweldigd door een team dat fysiek beter bleek te zijn.

Beetje bij beetje bereikte CD Dénia het lokale gebied duidelijker, en Javi loste heel goed een geschenk op van de lokale centrale verdediger die hem een ​​bal gaf aan de rand van het gebied dat de speler groguet Hij loste het op door het tweede doelpunt van zijn team te scoren.

Minuten later kwam de derde, wederom het werk van Javi die met een goed schot de bal in het net van het lokale doel belandde.

Het laatste doelpunt kwam uit een goede pass Carlos Ribes, die in de juiste positie begon om een ​​vrije bal uit te serveren, zodat Ferrán het scoreaccount van Dianense sloot.

Samengevat, een wedstrijd die in de eerste helft competitief was, maar waar de lokale defensieve mislukkingen uiteindelijk de score in de tweede helft bepaalden.

Nu hoeft CD Dénia alleen tegen Hércules CF te spelen, in wat de presentatie van het team voor zijn fans zal zijn. In feite zal het de wedstrijd zijn die op maandag wordt gespeeld, de eerste die het team van Diego Miñana zal spelen in de Het veld van Diego Mena.