AutoDénia Motors steekt een handje naar Calpe

16 september 2014 - 08: 48

Afgelopen zaterdag werd de vierde wedstrijd van het voorseizoen van AutoDénia Motors gespeeld, die Calpe met grote voorzichtigheid bezocht, aangezien het de huidige nummer twee is in de categorie, naast het feit dat de dianenses reisden met aanzienlijke verliezen.

De wedstrijd begon met dominantie van het spel en gelegenheden van Autodenia Motors die drie opeenvolgende keren alleen stonden tegenover de doelman, maar niet wist hoe ze de actie correct moesten afronden. Na 4 minuten spelen maakte Curro van outside hitting de 0 tegen 1.

Meteen daarna, in een mooie combinatie tussen Tarin en Juanjo, de laatste met een leeg doel, kreeg hij 0 tegen 2. De enkele keren dat de Calpino-spelers naderden werden ze geneutraliseerd door een goede verdediging of door goede prestaties van Sergi.

De kansen en het goede spel bleven komen en het resultaat van een penalty die ze David aandeden, ditzelfde richting de derde. Na een goed individueel spel maakte Blai voor rust de vierde.

Bij de hervatting ging de dominantie in het spel van de Denia-spelers door, maar er waren niet zoveel gelegenheden: in een strategie speel Blai richting het vijfde doelpunt. Als gevolg van het doelpunt daalde de intensiteit van het spel van het AutoDenia Motors-team en begonnen de Calpinos-spelers met enig gevaar aan te komen.

Bij afwezigheid van 5 minuten voor het einde van de wedstrijd, Calpe Fs. De doelman vertrok, maar een goede verdediging en een waardevolle redding van Roque zorgden ervoor dat ze geen doelpunten scoorden. Pas in de laatste minuut scoorden ze bij vergissing het eredoelpunt en sloten ze de wedstrijd af met een uitslag van 1-5.