De Auto Dénia Motors winnen nog steeds niet van huis wanneer het in Ibi valt door 3 naar 1.

26 maart 2014 - 00: 00

El Auto Dénia Motors Hij wint nog steeds zijn uitwedstrijden niet. Op de laatste betwiste dag viel hij in Ibi met 3-1, in een clash van de competitie in de Derde Klasse van zaalvoetbal.

De dianenses werden geconfronteerd met de schok met veel slachtoffers als gevolg van letsel. Op de bank met de coach zaten maar twee spelers. Rotaties waren zeldzaam met slechts twee wijzigingen.

De schok begon slecht voor de belangen van Diana omdat ze, voordat de eerste minuut was verstreken, al het eerste doelpunt hadden tegen gekregen. De dianenses reageerden goed en hadden enkele kansen, maar hadden geen succes.

Toen het coachingsteam van Nata Grimalt beter speelde, kwam er een nieuwe kan met koud water. De thuisploeg stal een bal en verraste een ontvolkte verdediging. Het was het 2-0 resultaat waarmee de breuk werd bereikt.

Het tweede deel begon met hetzelfde patroon als het eerste: Denia wachtte op zijn rivaal in zijn veld en Ibi domineerde het balbezit. In de 15e minuut koos Auto Dénia Motors ervoor om de keeper uit te schakelen. Hiermee had hij meer balbezit.

De tactiek was succesvol en Álex Plá van ver scoorde een goed doel en verkort de score (2-1). Het spel ging hetzelfde door en elk team had verschillende gelegenheden die niet uitkwamen.

In de afwezigheid van 3 minuten schakelde Nata Grimalt opnieuw de doelman van de speler uit en ging voor zijn rivaal, maar in de afwezigheid van 10 seconden te gaan profiteerde Ibi van de vermoeidheid van het bezoekende team en wist de 3-1 te scoren.