Auto Dénia Motors blijft stevig bij het winnen in Albatera van 2 tot 3

November 23 van 2014 - 13: 12

De achtste dag van de competitie van Derde nationale afdeling van zaalvoetbal in zijn groep XV, liet ons de achtste overwinning van de Auto Dénia Motors, dit keer op de Albatera FS. rechtbank, met 2 tegen 3.
.
Albatera-Auto Dénia Motors Party

De dianenses sprongen vanaf het begin geconcentreerd op het speelveld. Uw technicus, Raúl Gil, had het begin van een zeer diepe en agressieve verdediging, die het de lokale bevolking moeilijk maakte om de bal eruit te krijgen. Bij de aanval werd gezocht naar de mobiliteit van de spelers en dit veroorzaakte veel twijfels bij de verdediging van Albatera.

De minuten verstreken en de bezoekers creëerden hun eerste scoringskansen. Juanjo meerdere malen voordat de lokale doelman hem niet kon verslaan. De lokale bevolking met afstandsschoten of tijdens een strategische zet bracht het doel van hun rivaal in gevaar.

Dominantie in het spel zat in de laarzen van de Dianenses-spelers. Jorge Llopis had een duidelijke kans die niet uitkwam. Later was het Tarin, die het kon, maar hij had ook geen geluk in zijn veiling. In de achtste minuut kreeg Jaén het eerste doelpunt van Diane, waarmee hij een goede gezamenlijke zet afrondde.

Een beetje dat ik twijfels creëer bij het lokale team, maar de dianenses wisten niet hoe ze konden profiteren van die minuten van verwarring van hun rivaal. Het was Albatera FS, die in een geïsoleerd spel, met een schot in de verte, het doelpunt van de stand op één wist te slaan.

De spelers van Auto Denia MotorsZe overwonnen elkaar en keerden terug om het spel over te nemen en hun goede spel te laten zien. In de 18e minuut schoot Curro op de rand van het gebied en maakte de 1-2 waarmee hij de pauze zou bereiken.

Aan het begin van het tweede deel werkte alles heel goed voor de dianenses, de eigenaren van de bal en het creëren van gelegenheden. In minuut 2 scoorde Curro, na een goede combinatie, 1-3. Naarmate het spel vorderde, was er controle over, maar soms als gevolg van fouten in de finalisatie en andere vanwege de goede prestaties van de lokale doelman, bewoog het scorebord niet.

De spelers van Auto Denia Motors vielen zichzelf aan met overtredingen, sommige zeer rigoureus. In de 13e minuut werden de Dianenses bestraft met een dubbele penalty, hoewel hun schot naast het doel zou komen en goed verdedigd zou worden door Andoni. Een minuut later, na een slechte verdedigingsaanpassing, scoorde de lokale bevolking hun tweede doelpunt. De emotie bij de 2 tot en met 3 was aanwezig op het speelveld.

Het team onder leiding van Rául Gil wist de bal onder controle te houden en met de tijd en het scorebord te spelen, om het einde te bereiken met een nieuwe overwinning van 2 op 3. Een strak resultaat dat niet de enorme superioriteit van de Dianenses op het veld weerspiegelde. van het spel.

Aanstaande zaterdag ontvangt Auto Denia Motors de CFS om 18.00:XNUMX uur in het gemeentelijk paviljoen van Denia. L´Alfas, derde geklasseerd en een moeilijk team dat zal proberen een einde te maken aan de goede reeks van Dianenses, die tot nu toe alle wedstrijden die ze hebben gespeeld hebben gewonnen.