De Auto Dénia Motors nadert de titelwinst in L'Alfás (6-9)

16 maart 2015 - 10: 08

Het Dianenses-team behaalde een nieuwe overwinning door te winnen op het circuit van L´Alfás del Pí FS., Met 6 tegen 9. Een overwinning waarmee ze dichter bij het behalen van de titel van landskampioen kunnen komen. De clash werd niet gemakkelijk verondersteld, aangezien de hele Marina Baixa de vierde klasse was en het onbekend was om te weten hoe de Dianenses zouden reageren na de lange periode zonder competitie.

Training van Auto Dénia Motors in Alfás

De spelers van Auto Denia Motors Zich bewust van wat er op het spel stond en de triomf van hun maximale vervolger New Elda FS kenden, behaalden ze een duidelijke overwinning, niet zonder emotie, maar zeer hardwerkend en te allen tijde gecontroleerd. De groep die regisseert Raúl Gil, Hij begon door de bal naar buiten te drukken en deze wisselden op hun beurt de lange uitgangen af ​​met andere kort.

Al snel begonnen de duidelijke kansen te komen voor de dianenses, maar het was LÁlfas, die in de 10e minuut en na het stelen van de bal erin slaagde de score van een lage voorzet te openen, waardoor het 1-0 werd. Bij de volgende zet Jorge Llopis Ik koppel het spel en maak er 1-1 van. Een minuut later en na twee tegen één was het Juanjo die de tweede maakte en Auto Denia Motors op het scorebord zette.

De vreugde was weinig moeilijk omdat ze in dezelfde minuut en na één tegen de lokale bevolking opnieuw scoorden en de score 2-2 evenaarden. In de 12e minuut was Blai degene die, na een geweldige combinatie, de bal in het net duwde en er 2-3 van maakte voor de bezoekers. De dianenses gingen verder zonder de verdedigingslinies te verlagen en met een snelle wedstrijd wisten ze duidelijk het rivaliserende doel te bereiken, maar de marker zou pas in de tweede helft bewegen.

Na rust kwam Auto Denia Motors naar buiten met de duidelijke bedoeling de wedstrijd te veroordelen en kreeg duidelijke kansen, die geen beloning opleverden. De lokale bevolking had van hun kant nauwelijks schuchtere uitstapjes zonder gelegenheden te creëren. In de 4e minuut en na een slechte verdedigende aanpassing wist L`Alfás te scoren en legde de stand weer op het scorebord met 3-3.

Op dat moment werd de wedstrijd een continu geven en nemen tussen de twee teams. In de 8e minuut was het Rober die het 3-4-schot van buitenaf maakte en profiteerde van de superioriteit na de uitwijzing van een lokale speler. Een minuut later keerde de lokale bevolking terug om met 4-4 gelijk te trekken, na een passfout in de buurt van het doel van Dianenses.

In de 10e minuut en na een goede gezamenlijke zet scoorde Juanjo opnieuw de 4 tegen 5, maar bij het volgende spel kwam de stand op vijf. De wedstrijd was veranderd in een continue aanval, waarbij de twee teams de vijandelijke doelen omver wierpen en de verdediging een beetje vergaten. In de 12e minuut voerde Jorge Llopis de strafschop uit, die het lokale doelpunt stopte, maar bij het volgende spel was het Curro die, gebruikmakend van een superioriteit, de zesde scoorde en Auto Denia Motors op het scorebord inhaalde.

Met nog vijf minuten te gaan gebruikte de lokale ploeg de keeper-speler om het spel in evenwicht te brengen, maar in de eerste verdediging stalen de Dianenses de bal en wist Juanjo uit zijn gebied te scoren en zette de 5-7 op het scorebord. De lokale bevolking zou blijven proberen, maar Jorge Llopis eerst en Rober scoorden later onder vergelijkbare omstandigheden het achtste en negende doelpunt, waardoor de wedstrijd in het voordeel van Auto Denia Motors werd. In het laatste spel van de wedstrijd scoorden de lokale bevolking hun zesde en laatste doelpunt, waardoor de eindstand in de finale met 6-9 achterbleef.

De dianenses in de Alfás kleedkamers tunnel

Met dit resultaat en in de afwezigheid van drie dagen voor het einde van het kampioenschap, leidt Auto Denia Motors de Nueva Elda FS., In 6 punten en Castalla FS., In 7 punten, volgende rivalen van de dianenses.

Volgende week, en voor de derde opeenvolgende dag, keert Auto Denia Motors terug om weg van huis te spelen, en dat zal het doen tegen de Nueva Elda FS., Een moeilijk spel, maar als het zou winnen, zou het de Dianenses wiskundig het kampioenschap opleveren.