De Auto Dénia Motors overwon de wedstrijd tegen Bimil.Lenari (6-4)

April 09 van 2014 - 00: 01

De fans die zich verzamelden in het gemeentelijk paviljoen van Dénia zullen de tijd nemen om uit hun geheugen te wissen wat ze daar hebben geleefd. Hij Auto Dénia Motors Hij kwam terug van een wedstrijd die tijdens de rust erg moeilijk was. De Dianenses versloegen Bimil.Lenari met 6-4.

De wedstrijd begon met een vroeg doel voor de lokale bevolking, het werk van Álex Pla toen 15 seconden nauwelijks waren gespeeld. Maar heel weinig duurde de vreugde van de dianenses, sinds seconden later bracht het bezoekende team de confrontatie in evenwicht.

De wedstrijd werd bestuurd door de mannen onder leiding van Nata Grimalt, maar de effectiviteit van Bimil.Lenari werd duidelijk toen hij bij twee aankomsten nog twee doelpunten maakte. In het midden van de lokale verwarring werd het slechter met het vierde doel van de bezoekers.

De Dianenses vonden geen manier om de druk van hun tegenstanders te overwinnen. Met nog één minuut te gaan tot het einde van de eerste periode, Curro Ahumada in een magnifieke persoonlijke zet verkleinde hij de verschillen. De rust werd bereikt met 2-4 op het scorebord.

Auto Dénia Motors keerde terug naar de baan met de gedachte het spel te volgen. Enkele minuten later scoorde Curro Ahumada de derde voor beide Dianenses en het publiek werd wakker van lethargie.

De dominantie van de lokale bevolking was totaal en het resultaat van die geweldige wedstrijd was de gelijkmaker van Rober. In volle dronkenschap van het Dianense-spel, Robert Naranjo hij scoorde het vijfde doelpunt en maakte daarmee de comeback compleet. Met nog vier minuten te gaan kozen de bezoekers ervoor om met een speler-doelman te spelen. Er was een steel van de bal en vanaf het middenveld maakte Robert Naranjo de zesde voor de lokale bevolking.

Aan het einde van de botsing met een 6 stond 4 voor het delirium van de fans die hun spelers met een grote ovatie ontslagen. Het was een van die comebacks die een zeer goede smaak achterlaat.

De dianenses gaan zaterdag naar het circuit van Torrevieja FS, een team dat nu de colista is van deze Derde Divisiegroep.