De Auto Dénia Motors vastgebonden bij de leider van Calpe FS (2-2)

Februari 19 van 2014 - 00: 00

El Auto Denia Motors hij pakte een waardevol punt van zijn trip naar Calpe, daar tegen de koploper stond hij gelijk op twee.

De wedstrijd begon met defensieve planning door de Dianenses die de counter probeerden te verrassen. Na twee en een halve minuut bereikten ze hun doel. Ezequiel zette de Dianenses op voorsprong op het scorebord.

Het spel werd gecontroleerd door het lokale team, voor een goed verdedigingssysteem door de spelers onder leiding van Nata Grimalt. De aanvallen van Calpino waren niet succesvol, soms stopte de verdediging en andere keren doelman Andoni de aanval van de lokale bevolking. De rust werd bereikt met 0-1 op het scorebord.

Bij de herstart veranderde er niets. De spelers van de Auto Dénia Motors, met dezelfde aanpak; ijzeren verdediging en tegen. Nogmaals, de tactiek wierp zijn vruchten af, want Blai scoorde opnieuw voor het Dianense-team 0-2.

Vanaf hier was Calpe de eigenaar en heer van het spel en de kansen. Het team van Nata Grimalt hield zich in en probeerde het resultaat vast te houden. Met nog tien minuten te gaan dichtte Calpe het gat. En hij ging door met kansen en balbezit die de bezoekers in de problemen brachten

Bij afwezigheid van vier minuten kwam het gelijkspel op twee. De laatste minuten waren er kansen voor beide ploegen maar de score bleef uit, 2-2 aan het einde van de wedstrijd.

Voor Auto Denia Motors FS speelden ze: Andoni, Ezequiel (1), Blai (1), Jaén, Rubén, Dani, Xoko, David en Álex Pla

Volgende week speelt de Auto Denia Motors FS geen wedstrijd, aangezien deze is uitgesteld tot 15 maart.

Andoni was een van de besten tegen Calpe FS.