Auto Dénia Motors viel in de heenwedstrijd tegen CD. Murcia (3-2)

Mei 05 van 2015 - 00: 02

Geweldige match en nederlaag door het minimum voor de Auto Dénia Motors in de eerste etappe van de gelijkspel voor promotie naar 2e B, die werd geconfronteerd met CD in het Murcia-paviljoen. Murcia. Het feest eindigde met 3 op 2 voor de pimintonero-set.

Auto Dénia Motors-team in Murcia

De dianenses reisden naar Murcia, met zeer duidelijke ideeën en na de verrassing van de wedstrijd tegen een totaal onbekende rivaal, en met meerdere verliezen door sancties, stonden ze voor een zeer serieus en gedisciplineerd spel. Het is een gelijkspel met een tweede been en dat heeft ertoe geleid dat er met veel hoofd werd gespeeld.

Het spel begon, met de Murcians, zeer goed geplaatst en gretig, hoewel ze beetje bij beetje besloten om hun spel op de counter te baseren. De bal werd gecontroleerd door de bezoekers, met een zeer dynamisch spel, waardoor de bal zeer soepel liep. Dit domein miste diepte en veiling.

In de 9e minuut van de wedstrijd en na een slecht opgeruimd buitenschot kwam de 1-0 voor de lokale bevolking. Iets dat de toon van het spel niet zou veranderen, want het was Auto Dénia Motors, die het spel bleef domineren, maar zonder doelskansen te realiseren. In de 18e minuut kwam het tweede doelpunt uit Murcia en profiteerde van een rebound. Met de 2 tegen 0 bereikten we het einde van het eerste deel.

Dianenses-spelers springen op het circuit van Murcian

Na rust kwam het Dianense-team er volledig van overtuigd dat ze het spel konden omdraaien en in minuut 1 was het Jaén die een goede zet met een hak oploste en dat was het eerste doelpunt van Diane. Bij het volgende spel scoorde Curro de tweede en bracht de wedstrijd in evenwicht op twee. Vanaf dat moment waren het de dianenses die terugkeerden om de controle over het spel te hebben. De fysieke inspanning werd opgemerkt in de Auto Dénia Motors die bij andere gelegenheden niet de diepte van de bank hadden.

De Murcians arriveerden met een betere lichaamsbouw voor het laatste stuk van de wedstrijd en, gesteund door hun fans, zochten ze naar het overwinningsdoel en plaatsten ze de keeper. Met nog een minuut te gaan kwam de overwinning voor de lokale bevolking.

Nu moet Auto Dénia Motors een doelpunt overwinnen in de wedstrijd die zaterdag om 19:XNUMX uur wordt gespeeld in het gemeentehuis van Dénia. Een bijeenkomst die een echte finale is en waar de steun van de Dianense-fans de sleutel moet zijn om deze band op te lossen en de historische mijlpaal van promotie naar de Tweede Klasse "B" te bereiken.