De Auto Dénia Motors versterkt het leiderschap door te winnen in Ibi (2-5)

Februari 23 van 2015 - 00: 00

Ingewikkeld verlaat degene die hij had Auto Denia Motors, tijdens zijn bezoek aan de stad Ibi, waar een goed team op hem wachtte in een veld dat altijd moeilijk is voor het Dianense-team. De groep die leidt Raúl Gil hij zegevierde met 2 tegen 5 en nam twijfels weg.

Ibi-Auto Dénia Motors moment

De spelers, zich bewust van wat er op het spel stond, kwamen vanaf het eerste fluitsignaal gefocust en gretig naar buiten. De eerste kansen zouden snel komen, dankzij een snel spel en constante beweging. De lokale bevolking, met de bedoeling om de bal altijd van achteren te spelen, werd overweldigd door de druk van Dianense en kreeg veel ballen in de eerste druk.

In minuut 6, en na een strategische zet, was het zover Jorge Llopis die een hoekschop nam en Rober aan de tweede paal maakten er 0-1 van op het scorebord. Hij Auto Dénia Motors Hij deinsde er niet voor terug en in minuut 9 was het opnieuw Rober die na een gecombineerd spel de 0-2 scoorde.

De buurtbewoners trokken vervolgens hun linies op en een minuut later wisten ze er 1-2 van te maken, nadat een vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied was gelanceerd. Op de counter kwamen er meer kansen voor de Amsterdammers, maar de wedstrijd ging naar de Dianenses, die met de 1-2 de rust bereikten.

Na de pauze slaagde het team van Ibi erin om Auto Dénia Motors de verdediging te laten verlagen en had een geïsoleerde gelegenheid, maar het was de Dianense-teller die het meeste gevaar liep en dus in minuut 4 en na het winnen van een race tegen de verdediger, Jorge Llopis hij dribbelde langs de keeper en maakte er 1-3 van.

Twee minuten later stond het na een markeerfout 2-3 voor de Amsterdammers. Auto Dénia Motors stortte niet in en bleef voetballen, en soms met Blai als spil en andere keren met snelle counters wisten ze scoringskansen te genereren. Zo was het in de 10e minuut Juanjo die kopte en na het wegruimen van de lokale doelman scoorde hij 2-4.

De Ibi-spelers, die zagen dat ze het bezoekende duel niet aankonden, besloten met nog zeven minuten te gaan een gokje te wagen met een speler-doelman. Het spel kwam dus in totale onzekerheid terecht, met een team dat volledig toegewijd was aan het rivaliserende doel en Auto Dénia Motors, met een krachtige verdediging en een goed verdedigd doelpunt van César die erin slaagde alle ballen die tussen de drie stokjes kwamen te stoppen.

Met nog twee minuten te gaan stal Jorge Llopis een bal en met een goed schot uit zijn veld scoorde hij het vijfde en laatste doelpunt van de wedstrijd. Met het resultaat van 2-5 eindigde een goede wedstrijd en een belangrijke overwinning voor Auto Dénia Motors die de sensatie achterliet van een serieuze kandidaat voor de eindoverwinning met de unie en inspanning van het hele team en dat het nieuws ontving van de nederlaag van de tweede geklasseerd in het huis van Horadada CFS met 5-3.

Groeten tussen Ibi en Auto Dénia Motors

Met de overwinning en na de resultaten van de dag consolideert het Dianense-team zijn leiderschap en vergroot het zijn afstand tot de tweede geklasseerde, die Nueva Elda wordt op 6 punten.

Volgende week is er een pauze in de competitie die pas op zaterdag 7 maart hervat, waar Auto Dénia Motors om 18 uur RCD zal ontvangen in het gemeentelijk paviljoen van Denia. Albatera, een zeer belangrijke wedstrijd, rekening houdend met het feit dat er nog maar vier wedstrijden over zijn voor het einde van de reguliere competitie.