Aliança Mataró profiteerde van de meerdere slachtoffers van CFS Mar Dénia om te winnen (2-6)

November 18 van 2019 - 10: 02

Aliança Mataró heeft de kans niet gemist die CFS Mar Dénia hem bood toen hij geconfronteerd werd met deze botsing met de slachtoffers van Ferrán, Juanjo, David Jaén en Edu Romany, alle basisspelers voor coach Jordi Durán. De Catalanen vergaf de Dianenses niet en versloeg ze door 2 tegen 6 in de botsing in de Joan Fuster paviljoen, die een absoluut hoogtepunt opnam.

De bezoekers kwamen aan in Dénia met acht opeenvolgende overwinningen en seconden in de tabel. Maar na zijn overwinning en de nederlaag van Bellsport Hospitalet tegen Cerdanyola (6-3) wordt hij leider van het klassement.

Het spel begon met een hoog tempo en al snel kwamen de eerste gelegenheden aan, in de 3 minuut kwamen de bezoekers naar voren na een snelle tegen. De Catalanen stonden op het scorebord tegen een tegenstander die erg betrokken was bij het spel en goede scorekansen genereerde. In de minuut 13 kwam het werk van de 1-1 Miguel na een goed collectief spel. Het hectische tempo dwong de twee doelmannen om grondig in dienst te zijn. Met het resultaat van 1-1 werd de rest van de wedstrijd bereikt.

Het tweede deel was anders, want hoewel het begon met hetzelfde ritme van de eerste helft en met een hoge intensiteit, maakte de bezoekende coach continu volledige rotaties van de vier veldspelers. Het pand, door het tekort aan zijn bank, verweerde geleidelijk en begon de fysieke inspanning op te merken.

In de minuut kwam 28 de 1-2 na een sterk buitenschot en twee minuten later moest Curro het veld verlaten nadat hij een lekke band in zijn linkerbeen had opgemerkt. De game is iets gecompliceerder geworden. Heel Mataró bleef een sterk ritme opleggen, terwijl de sterke fysieke slijtage zijn tol begon te eisen op het lokale team.

In slechts vier minuten gaven de lokale bevolking vier doelpunten toe, op welk moment Jordi Durán ervoor koos om de jeugd van het dochterteam van de Paidos Dénia, Isaac, die debuteerde met CFS Mar Dénia. In de laatste minuut maakte Miguel de score door het tweede doelpunt van het pand te scoren.

Volgende week reist CFS Mar Dénia naar de stad Salou (Tarragona), waar op zondag 24 om 12 uur wordt gemeten bij Salou FS, wedstrijd die overeenkomt met de 11ª Jornada.