Doblete del Levante UD in de XVI Christmas Tournament City of Dénia

09 december 2015 - 00: 00

De Levante UD-teams van de jongste en jongste categorieën waren de winnaars van het XVI Tournament of Kerstmis Stad Denia die werd gehouden in de Rodat veld.

Levante UD-teams vieren de overwinningen

In een geweldige sfeer werd dit 8 voetbalgroeve-toernooi gespeeld met tribunes volledig gevuld met een zeer enthousiast publiek dat de deelnemende kinderen aanmoedigde.

In de eerste fase van het toernooi dat op de ochtenddag in de jeugdcategorie werd gespeeld, kregen ze hun pas naar de halve finale, Villarreal, Elche, Valencia en Levante UD. Terwijl in de categorie Benjamin de halve finalisten waren, FB Dénia, Villarreal CF, Levante UD en Valencia CF.

De avond begon met het geschil over de halve finale. In de bak kwamen Villarreal CF en Levante UD tot nul en passeerden de ingestelde granota naar de finale. Terwijl in de andere, versloeg Elche CF Valencia CF van 2 naar 0.

In de categorie Benjamin versloeg Valencia CF FB Dénia van 1 tegen 0 en Levante UD versloeg Villarreal CF door 3 tegen 1.

FB Dénia Benjamín

Vervolgens werden de wedstrijden gespeeld om het eindklassement vast te stellen. Markeer het geweldige spel dat de FB Dénia en Villarreal op de derde en vierde plaats spelen met de uiteindelijke overwinning voor de dianenses van 2 tot 1.

Het toernooi werd afgesloten met het geschil van de twee finales, in Levante UD versloeg Valencia CF door 3 tegen 0. Terwijl in de bak, werd Levante UD opgelegd aan Elche CF door 3 aan 1.

Het gordijn voor dit steengroeve voetbalfeest werd gegooid met de levering van de trofeeën die werden bijgewoond door Hugo Monserrat, de Real Madrid-kadetspeler Dianense die samen met de burgemeester ging Óscar Mengual degenen die de trofeeën leveren.