Dubbele overwinning voor Paidos-F. Fernández in de jeugdcompetitie

April 12 van 2016 - 00: 00

Het weekend was zeer goed besteed door het geheel van de Paidos-F.Fernández sinds hij twee overwinningen behaalde in de twee wedstrijden die hij speelde.

Ananas van de jeugd van Paidos voor een wedstrijd

Zaterdag kreeg hij bezoek van CD Carrus in het Dianense-paviljoen, die hij met 7-3 versloeg in een clash waarin de Dianenses duidelijk domineerden. De lokale technicus, Raúl Gil, koos hij ervoor om zijn jongens te bevelen dichtbij het rivaliserende doel te dringen. De tactiek kwam goed van pas, want in twee teruggewonnen ballen scoorden ze twee doelpunten. De eerste werd gescoord door Lucas na een geweldige assist van Álvaro. Het tweede doelpunt werd gescoord door Pablo aan het einde van een goed spel.

De enige op de baan was de schooljongen die verschillende kansen had om zijn voorsprong uit te breiden. Het gebrek aan succes was echter de sleutel, zodat ze het niet bereikten. Het was in het laatste stuk van de eerste helft toen Pedro de 3-0 scoorde. Enkele seconden voor het bereiken van de rust in een defensieve vergissing plaatsten de bezoekers hun eerste doelpunt in hun kluisje.

Aan het begin van de tweede helft verhoogde de lokale bevolking het tempo van de wedstrijd om de wedstrijd te bezegelen. Doelpunten van Lucas, Álvaro en David maakten de weg vrij voor de overwinning van het team van Raúl Gil. De laatste minuten van de wedstrijd waren een rennen van de straten die de bezoekers beter bevielen dan dat ze de score verzonnen. Aan het einde van de reguliere speeltijd was de stand 7-3.

Overwinning in Benidorm met 4 tegen 5

Een dag later reisde het collegiale team naar Benidorm waar ze nog een overwinning toevoegden door met 4-5 te winnen.

De lokale bevolking begon met veel elan en verraste met lange ballen de collegiale verdediging dat ze na 8 minuten al met 2-0 aan het verliezen waren.De collegiaten pakten het ritme van de wedstrijd op en voerden de intensiteit op en Álvaro Escrivá wist het gat te dichten. In een wedstrijd tegen het Marina Baixa-team nam hij opnieuw een voorsprong van twee doelpunten door er 3-1 van te maken. David van Dianense sneed met een schot van buitenaf het voordeel af door 3-2 te scoren, een resultaat dat tot rust leidde.

In het eerste spel van de tweede helft maakten de lokale bevolking er 4-2 van. Het spel ging door met Dianense's dominantie, maar zonder gevaarlijke kansen te creëren. In de 15e minuut zette Raúl Gil de speler-doelman op het goede spoor en scoorde David opnieuw voor Paidos. Meteen daarna bracht Álvaro Escriva de wedstrijd in evenwicht en met nog 2 minuten te gaan zorgde Álvaro Granados voor de eindstand 4-5.

Met deze twee overwinningen heeft heel Paidos-F. Fernández blijft de derde plaats in het klassement bezetten en bereidt nu zijn volgende verbintenis voor, die een bezoek zal brengen aan de rechtbank van Hércules San Vicente.