Dubbele overwinning van de kinderen van de CD Paidos Dénia

November 16 van 2018 - 04: 59

De vrouwelijke set van de CD Paidos Dénia komt van het behalen van een dubbele overwinning in het IR-categorie 3-niveau.

In de plaatselijke derby die de collegiale set meet met de Dénia Basketball Club, geëindigd met triomf rood door 42 naar 27. Het was een mooie wedstrijd die de dianenses speelde, met een goed niveau van spel en waarden binnen het nummer.

Wat het spel betreft, de Paidos-spelers vertoonden goede aanvallende overgangen en een goede nauwkeurigheid in het externe schot. Ondanks het gebrek aan verdediging bereikten ze een belangrijke overwinning voor het zelfrespect van de groep.

Overwinning tegen CB La Vila

Een andere game die de schoolmeisjes speelden was degene die de gezichten voor de CB La Vila zag, naar die verslagen door 42 naar 32.

Het was een overwinning met verdienste, omdat het zeer werkte tegen een rivaal van een vergelijkbaar niveau. Ondanks het opstarten van iets nerveus en met de score tegen (2-14 aan het einde van het derde kwartaal), slaagden de lokale bewoners erin hun beste spel te overwinnen en in te zetten.

Een zeer goede besluitvorming en met een geweldig aanvallend niveau, ze hebben misbruik gemaakt, de schoolmeisjes, de voordelen en ze gebruikten de ruimtes erg goed om gratis foto's te maken die ze uiteindelijk hebben omgezet, waardoor ze een belangrijke overwinning behaalden,

Merk op dat op het verdedigende niveau het team perfect roze werkte, zijn intensiteit handhaafde en terugkaatste met de planken onder,

De CD Paidos Dénia rondt de eerste ronde af in een zeer goede positie, voor een team dat start en zal zeker veel vreugde brengen bij zijn volgers.