Versla zonder palliatives voor de jeugd van Garbi Dénia voor Agustinos Alicante (23-18)

Januari 25 van 2017 - 00: 00

Het jeugdteam van Garbi Dénia Hij trok naar het paviljoen van Agustinos de Alicante met het idee om op dat ingewikkelde veld te scoren. Het kon niet zijn en de mensen uit Alicante wonnen met 23-18 ondanks de inspanning van de Dianenses. Deze ontmoeting behoorde toe aan speeldag 17, aangezien die van dit weekend niet gespeeld werden vanwege de storm.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het de lokale bevolking duidelijk dat de sleutel tot succes in deze inzet was om intensief te verdedigen. De jongens van Agustinos stopten krachtig de penetratiepogingen van de bezoekers. De Dianenses hadden moeite om ballen naar hun tweede linie te plaatsen, dus baseerden ze hun aanval op schoten van buitenaf.

De Dianenses zetten zich verdedigend zeer goed in en lieten hun rivaal geen belangrijke scheurtjes op het scorebord nemen. Thuisvoordelen varieerden van één tot twee goals. De rust werd bereikt met de score van 12 tot 10 voor Agustinos.

In de tweede helft ging het spel op dezelfde voet verder, de lokale bevolking met een compacte verdediging en succesvol in de aanval. De bezoekers met veel orde in de verdediging maar met de vreemde fout als het gaat om het doorbreken van de rivaliserende verdediging.

Beetje bij beetje smeedde het Alicante-team zijn overwinning en profiteerde het van grotere voordelen. De jongens onder leiding van David Moruno hadden niet de nodige frisse ideeën om te reageren, dus werden ze uiteindelijk verslagen met 23 tegen 18.