Versla met het minimum van Dénia Futsal tegen de Ibense (3-4)

Januari 31 van 2013 - 00: 00

De CDDénia FS Rte Mena werd verslagen door 3-4 tegen de tweede ingedeelde, de UDIbense, tijdens een botsing die plaatsvond in het Dianense-paviljoen.

De wedstrijd begon met duidelijke kansen voor het Dianenses-team, hoewel het Ibi's team na zeven minuten doorging. De lokale bevolking reageerde goed en de minuut dat ze de gelijkmaker bereikten via Blai.

Met de wedstrijd 1-1 vroegen de lokale bevolking om uitwijzing van de bezoekende keeper om de bal met zijn hand buiten het gebied te raken, maar de scheidsrechter liet hem alleen een gele kaart zien. Voor de pauze slaagde de Ibi erin om op het scorebord te komen en met voordeel in de rust te vertrekken (1-2).

In het tweede deel sliepen de mannen van Nata Grimalt in slaap en binnen vijf minuten kregen ze twee doelpunten waardoor de score in 1-4 was. Er waren nog een kwartier over en het Dianense-team riep op tot een time-out om de keeper voor te bereiden.

Toen ze acht minuten waren, sneed Juanjo de afstanden af ​​na een pass Rubén naar de verre post. Twee minuten later verhoogde Jaén het publiek na het behalen van de derde plaats met een mooie vaseline.

De dianenses begonnen in de comeback te geloven, maar met nog vier minuten te gaan, in een scheidsrechterfout, werd Juanjo voor een dubbele gele gele kaart gestuurd. De lokale bevolking moest twee minuten lang inferieur blijven en kon de remise niet behalen.

Voor de CDDénia speelde FS Rte Mena: Andoni, Rainer, Juanjo (1), Jaen (1), Blai (1), Rubén, Dani, Tarín, David, Darío, González en Edu.

Dit weekend verhuist het senior team naar Cocentaina om de Ye Faky FS onder ogen te zien