Nederlaag door 5-1 van CFS Mar Dénia en "betreurenswaardig spektakel" door de lokale richtlijn

Februari 01 van 2021 - 10: 46

Te laat om te vergeten dat degene die zaterdag in het maritieme paviljoen van Barcelona woonde, waar ze tegenover CFS Mar Dénia stonden in Barceloneta Futsal. Vanaf het begin was er al een spannende wedstrijd voorafschaduwend, en zeker wanneer werd geverifieerd dat, gezien de huidige situatie een wedstrijd met gesloten deuren, een grote groep fans toegetreden - volgens de verantwoordelijke, alle managers - met het duidelijke doel de rivaal en het scheidsrechterteam te intimideren, met gezangen en beledigingen vanaf de eerste minuut.

De game zelf had weinig geschiedenis. Mar Dénia vond zijn spel op geen enkel moment en in minuut 5 was het 1-0 na een sterk buitenschot. Ze wisten de bal in bezit te krijgen maar het gebrek aan diepte strafte de Dianenses, die zagen hoe het in de 10e minuut 2-0 was.

De lokale bevolking creëerde met hoge druk en snelle tegenaanvallen betere kansen. In de 15e minuut, na een nieuwe counter, was het 3-0. De druk greep de spelers van Dianenses en twee minuten later kwam het vierde en vijfde doelpunt waarmee de eerste helft eindigde.

Sleutelmoment van het spel, gezien het feit dat na de spanning en de verschillende drukte in de eerste helft, "We keken verbaasd toe hoe op het moment dat de spelers zich terugtrokken in de kleedkamers, een groep supporters onder leiding van de president het veld op sprong, met weinig sportieve bedoelingen", wijzen ze vanuit de Dianense-club.

Er waren zeer gespannen momenten, die culmineerden in de beslissing van de raad van bestuur van Mar Dénia om de scheidsrechters te informeren over de beslissing om niet door te gaan met het spel als de veiligheidstroepen niet aanwezig waren. Veiligheidstroepen, laten we zeggen, dat ze de Solomonic-beslissing namen om al degenen die geen spelers of scheidsrechtersparen waren uit het paviljoen te verdrijven en dat ze in werkelijkheid de drie Dianenses-directeuren vonden die het team begeleiden op de bewegingen in de straat, zonder in staat zijn om te getuigen of te rapporteren over wat er gebeurde en de lokale groep, door verschillende delen van de sporthal, die de wedstrijd volgde.

Over het tweede deel valt weinig te zeggen. Mar Dénia kwam vanaf het begin uit met een keeper en had verschillende keren, maar scoorde pas in de 38e minuut de 5-1 waarmee de wedstrijd eindigde.

Terug naar huis en nu is het tijd om de bladzijde om te slaan en de volgende wedstrijd voor te bereiden die zaterdag om 18.00:XNUMX uur zal plaatsvinden in het Dénia Municipal Sports Center, waar Mar Dénia het Futsal Lleida-team zal ontvangen.