Nederlaag voor Paidos-F. Fernández tijdens zijn bezoek aan Calpe (3-2)

27 oktober 2016 - 03: 00

Op de tweede dag van de categorie jeugdcompetitie, de Paidos-F. Fernández werd op de baan van Calpe FS met 3-2 verslagen.

Het collegiale team begon heel goed aan de wedstrijd en domineerde hun rivaal, die ze wisten op te sluiten in hun eigen veld. De jongens die hij runt Raúl Gil Ze bewogen de bal heel goed en bereikten een dynamisch spel dat de lokale bevolking dwong een grote fysieke inspanning te leveren om alle gaten in hun eigen gebied te overbruggen. Het resultaat van de beste wedstrijd van Dianense was het doelpunt van Arturo in de 10e minuut dat Paidos-F op voorsprong zette. Fernandez.

Met de score in het voordeel bleven de bezoekers meer balbezit houden. In de 20e minuut slaagde Calpe FS erin om Adrián gelijk te trekken, die een vrije trap lanceerde, de collegiale barrière openging en de bal in het rojilla-doel belandde. De reactie van Dianense liet niet op zich wachten en voor de pauze kreeg Bordehore de 1 op 2 waarmee hij de pauze bereikte.

Raúl Gil in gesprek met een speler

In de tweede helft verhoogde de lokale bevolking de linies en dwong de schooljongens om verder van het rivaliserende doel af te spelen. In deze periode werden de jongens van Raúl Gil gezien als dikker in hun spel, vooral in de aanval. Van deze omstandigheid werd door de lokale bevolking gebruik gemaakt om de wedstrijd gelijk te trekken met een doelpunt van Adrián.

Na dit doelpunt en met nog drie minuten te gaan nam de Paidos-coach een risico en zette de doelman op het veld. In het eerste aanvalsspel maakten ze een fout die uiteindelijk het derde doelpunt voor Calpe FS werd, nadat Adrián zijn derde doelpunt scoorde. Met de 3 tegen 2 eindigde een wedstrijd die de Dianense-expeditie een vieze smaak in de mond achterliet.