Nederlaag voor CFS Dianense in hun eerste voorseizoenwedstrijd op Alfàs del Pí

17 september 2019 - 09: 29

De set van CFS Dianense begonnen hun wedstrijden in het voorseizoen met een nederlaag tegen CFS L'Alfàs, van wie ze met 9-3 verloren.

De dianenses gingen de confrontatie aan met zeven nieuwe gezichten in hun team en dit werd genoteerd op de speelbaan. Zijn rivaal, veel meer schot, droeg het gewicht van de wedstrijd. Daarbij kwam de geweldige kwaliteit die de Marina Baixa-formatie heeft om de tijd van het spel te beheersen.

Ondanks de nieuwigheden die werden gepresenteerd door het team onder leiding van José Luis Mengual, verloren ze het gezicht niet door de botsing en slaagden ze erin om één op één te spelen tegen een geweldig team. Na een hectische eerste twintig minuten trokken de teams zich tijdens de rust terug in de kleedkamers met een gelijkspel op drie op het scorebord.

De tweede helft werd gekenmerkt door de grotere fysieke kracht van het CFS L'Alfàs-team, dat ook wist te profiteren van verschillende verdedigende fouten van zijn rivaal om nog drie goals op rij te scoren.

De jongens onder leiding van Mengual toonden hun moed en bleven aandringen op het bovenste deel van de baan. Toen ze de bal terugkregen, gaven ze een goed gevoel, hoewel ze geen succes hadden toen het tijd was om op het andere doel te schieten.

Degenen die niet vergaven, waren de lokale bevolking die erin slaagde nog drie doelpunten toe te voegen om de laatste 9 tegen 3 op het scorebord achter te laten. De Dianenses hebben in dit voorseizoen nog een lange weg te gaan om zich te blijven verbeteren. Nu bevinden ze zich met het ernstige probleem dat de het Dénia-paviljoen niet kunnen gebruiken, maar ze zullen eraan moeten wennen net als de rest van de clubs die hetzelfde probleem hebben.