Nederlaag en tranen voor Dénia Futsal tegen Escolas Pías Sabadell (2-4)

17 december 2017 - 10: 59

Moeilijke momenten beleefden in het gemeentelijk paviljoen van Dénia eens de wedstrijd tussen de Dénia Futsal en de Escolas Pias Sabadell. De nederlaag van Dianense met 2 tegen 4 samen met de meer dan waarschijnlijke verdwijning van de ploeg zorgde ervoor dat na een kwartier het volk samen met enkele ingevallen spelers op het veld bleef staan. De fans waren tien, door hun spelers niet alleen te laten, die ze troostten voor de moeilijke tijd die ze doormaakten.

Voor de clash betekent het dat de arena weer vol was, een teken dat er veel mensen zijn die om deze sport en dit team geven, hoewel sommigen erop staan ​​iets anders te zeggen. Een volle die liet zien dat de fans achter het team staan. Enkele fans lieten blijken het niet eens te zijn met de directie van de richtlijn en lieten kaartjes zien waarop stond te lezen"Ontslagrichtlijn”. De spelers hielden hun kalmte en toonden geen spandoek om hun situatie aan de kaak te stellen.

Het team bedankte ook de aanwezigheid van sportraadslid Mariám Tamarit, die een deel van de wedstrijd bijwoonde. Het was zijn manier om de kinderen te steunen.

Gebrek aan lokaal succes

De botsing begon met dominantie van de lokale bevolking tegen een rivaal die zeer goed op het speelveld was geplant. De eerste gevaarlijke schoten kwamen van de bezoekende kant, waarop César met goede interventies reageerde. In minuut 2 verraste een schot van een Catalaanse speler de lokale doelman en de stand was 0-1.

De lokale reactie arriveerde en die van Juanma Bermejillo ze begonnen langer balbezit te krijgen. Curro zette het team weer op zijn rug en acties kwamen uit zijn laarzen die het publiek van hun stoelen deden opstaan. In de 11e minuut maakte Blai een geweldig schot met zijn linkervoet om gelijk te spelen.

De Dianenses wisten niet hoe ze moesten profiteren van het feit dat hun rivaal gedurende een groot deel van de eerste helft 3 fouten maakte. De rust werd bereikt met een gelijkspel op het scorebord.

De lokale fysieke neergang besliste de wedstrijd

Aan het begin van de tweede helft kwam het doelpunt van Llinares dat Dénia Futsal op voorsprong zette. Maar de vreugde van de lokale bevolking duurde niet lang, want een minuut later kwam de bezoekende ploeg gelijk.

Dit doelpunt bracht de lokale bevolking moreel tot zinken, die ook een aanzienlijke fysieke achteruitgang leden waar de bezoekers van profiteerden om nog twee doelpunten te scoren. De Dianenses probeerden alles, maar met meer hart dan hoofd en konden hun fans niet de overwinning bezorgen die ze hadden gewild.

Na het laatste fluitsignaal smolten de hulpeloze tranen tussen sommige fans en de spelers. De coach Juanma Bermejillo was een van degenen die erg getroffen waren door de situatie.

Maandag gaat de hele ploeg de president ontmoeten om te horen wat ze hen te bieden heeft, hoewel de beslissing van alle spelers de beslissing is die ze de hele week hebben verdedigd.