Onverwachte nederlaag voor de Paidos-F. Fernández in Rafol (2-1)

Februari 08 van 2016 - 11: 59

Onverwachte nederlaag geleden door het jeugdteam van Paidos-F. Fernández op het circuit van de Rafol FS, een team uit de onderste klasse maar die won met een 2-1 overwinning.

Raúl Gil geeft instructies aan zijn spelers

De wedstrijd werd van begin tot eind gedomineerd door de Dianenses tegen een tegenstander die heel goed achterin zat te wachten op de fouten van de tegenstander. De schooljongens ontmoetten elkaar keer op keer met de lokale doelman die uitstekende prestaties leverde.

Het Rafol FS-team wist bij hun eerste benadering van het Paidos-gebied hun eerste doelpunt te scoren dankzij een verre trap. Zoveel creëer ik een zekere verwarring bij de spelers die hij aanstuurt Raúl Gil, die hun gelegenheden niet konden verwezenlijken.

Bij het ontbreken van twee minuten rust, in een verdedigende fout van de dianenses, wisten de lokale bevolking 2 tot 0 te scoren. Met dit resultaat trokken beide teams zich terug in de kleedkamer.

Het tweede deel was een kopie van het eerste, die van Paidos ten val gebracht over het gebied van zijn rivaal, maar soms het gebrek aan succes en in andere gevallen voorkwamen de goede interventies van de lokale doelman hen om een ​​doelpunt te scoren.

Met het verstrijken van de minuten koos Gil ervoor om in numerieke superioriteit te spelen en op het spoor van de doelman-speler te komen. Een tactiek die loonde door Lucas 2 op 1 te markeren. Later was het een verlangen en kracht van de schooljongens die ondanks het creëren van meerdere gelegenheden om te scoren het niet konden doen. De uiteindelijke score was 2 op 1 voor Rafol FS., Voordat een Paidos die deze nederlaag al is vergeten en zich al voorbereidt op het ontvangen van Biar FS.